Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
33. SEZONA LIGE

ANKETA Tko će biti prvak u HNL-u, tko će pozitivno iznenaditi, a tko će ispasti iz lige?

Dinamo i Hajduk sastali se u 23. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
21.07.2023.
u 11:28

Čeka nas i debi novog HNL stadiona, osječke Opus Arene, a još jedan debi će doživjeti legendarni vatreni, novi trener novog prvoligaša Rudeša Robert Prosinečki koji će prvi put u svojoj karijeri voditi HNL momčad

Nakon uobičajeno ne toliko duge ljetne pauze, točnije nakon 54 dana, HNL nam se vraća na tribine i na ekrane.

Prvi rang hrvatskog nogometa vraća se u najvećem mogućem stilu jer će sezonu 2023./2024. u Maksimiru velikim hrvatskim derbijem otvoriti prvaci i viceprvaci iz prošle sezone, Dinamo i Hajduk.

Bit će ovo ukupno 33. sezona najvišeg ranga hrvatskog klupskog nogometa koja će nam donijeti nekolicinu zanimljivih noviteta, od kojih ćemo istaknuti neke.

Uz mnoge igračke promjene čak osam klubova je s novim trenerima u odnosu na početak prošle sezone. Samo su treneri Varaždina i Lokomotive, Mario Kovačević, i Silvijo Čabraja, ostali isti kao na početku prošle sezone

Čeka nas i debi novog HNL stadiona, osječke Opus Arene, a još jedan debi će doživjeti legendarni vatreni, novi trener novog prvoligaša Rudeša Robert Prosinečki koji će prvi put u svojoj karijeri voditi HNL momčad.

Hoće li Rudeš uspjeti zadržati ostanak s Prosinečkim? Tko će zablistati iz društva sa sredine ljestvice? Hoće li Dinamo doći do 25. naslova ili će mu netko od ostatka velike četvorke uspjeti pomrsiti račune? Od danas pa do svibnja 2024. iščekivat ćemo i dobivati odgovore. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Povucimezarep
Povucimezarep
12:02 21.07.2023.

Dinamove gatare..

RE
RedTree
15:11 21.07.2023.

Po meni je apsurd da prva i druga ekipa s kraja prvenstva igraju u prvom kolu ili u zadnjem kolu. Vanka se na to pazi prilikom ždrijebanja.

DU
Deleted user
14:30 21.07.2023.

Dinamo. Lokomotiva ce iznenadit jer nisu nikog prodali, a sve mladi igraci koji su stasali proslih godina. I naravno Rudes ce ispast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije