Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO MIŠIĆ

Andrea Pirlo zbog ozljede blizu neigranja protiv Hrvatske

'Italy\'s Andrea Pirlo (L) celebrates his free kick goal during their Confederations Cup Group A soccer match against Mexico at the Estadio Maracana in Rio de Janeiro June 16, 2013.  REUTERS/Pilar Oli
'PILAR OLIVARES'
09.11.2014.
u 13:50

Izbornik Conte nije zvao zamjenu i čekat će nogometnog genijalca do posljednje sekunde da se oporavi.

Andrea Pirlo u je na treningu Juventusa ozlijedio mišić lijeve noge zbog čega će propustiti prvenstvenu utakmicu protiv Parme, a pod upitnikom je i njegov nastup za reprezentaciju Italije protiv Hrvatske.

Naime, pred iskusnim veznjakom je odmor od pet dana nakon čega će na dodatne pretrage koje će pokazati je li spreman za nastup protiv Hrvatske.

Talijanski izbornik Antonio Conte ipak neće zvati zamjenu za njega, već će čekati do posljednjeg trenutka da vidi hoće li 35-godišnji veznjak biti spreman.

>> Pirlo ponovo u reprezentaciji Italije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije