Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Terorizam

Alarm u Njemačkoj! Islamisti prijete napadom na bundesligaškoj utakmici

njemačka
Foto: DPA/PIXSELL
01.03.2015.
u 12:33

Njemačka je u posljednje vrijeme nekoliko puta dobila prijetnje, a zbog toga je u veljači policija u sjevernom njemačkom gradu Braunschweigu otkazala godišnju karnevalsku povorku

U 23. kolu Bundeslige danas se u Bremenu sastaju Werder i Wolfsburg, a taj je susret proglašen utakmicom visokog rizika. Prema pisanju Bilda, federalna policija Donje Saske izdala je upozorenje zbog mogućnosti terorističkog napada islamista.

Policija je priznala da su do njih došle informacije o terorističkim prijetnjama te je pojačan rad sigurnosnih službi. Provode se zaštitne mjere kako bi se izbjegle neželjene posljedice, a provjerava se gotovo svaki kutak oko Weserstadiona. No, unatoč tome, iz Werdera su potvrdili kako straha nema i utakmica će se održati.

Podsjetimo, Njemačka je u posljednje vrijeme nekoliko puta dobila prijetnje, a zbog toga je u veljači policija u sjevernom njemačkom gradu Braunschweigu otkazala godišnju karnevalsku povorku. Na tom događanju trebalo je biti oko 250 tisuća ljudi, ali rizik je bio prevelik i karneval se nije održao.

>>Huligani Dinama rušili sve pred sobom da dođu do Francuza: 'To nisu navijači, to je vojska!'

>>Danci su u krvi shvatili da se džihadisti ne mogu izliječiti

Komentara 13

Avatar GERO2
GERO2
12:58 01.03.2015.

Tako je to kad se Islama uveze!Pa tako jedan vic:Jedan Türken u tramvaju veli jednoj Deutsche Baki znas ti da je nas Türken 4 mil. u Njemackoj,a Baka mu veli bilo je i Zidova 6mil.Admine nemoj me kazniti bitte!

UJ
ujko123
16:42 01.03.2015.

Samo nek ih uvoze.... Pa budu vidjeli sto su turci...

CE
centirion
09:14 02.03.2015.

Oni uništavaju sve sto je lijepo na svijetu. Dosta nam je tih "jadnika"koji dolaze na Zapad za posao i koricu kruha a poslije nas ubijaju,podmeću bombe i uzimaju si za pravo da mijenjaju našu kulturu i mrze nas Kršćane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije