Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA PREDSTAVA

Adut reprezentacije pognute glave kazao: Ispričavamo se naciji, pogubili smo se

HRS
15.01.2021.
u 19:44

- Oni su jedna neugodna ekipa koju krasi brzina i jako je neugodno igrati protiv njih. Mislili smo da će ovo biti dosta lakše. Ovo je jedna opomena koja može ići u dva smjera, može nas ovo rastresti i pozitivno utjecati na nas, a može i negativno utjecati - zaključio je jedan od naših boljih pojedinaca u inače blijedoj predstavi

Ovo baš nitko nije očekivao. U prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Egiptu, u Aleksandriji su izabranici Line Červara uzeli samo bod protiv apsolutnih autsajdera iz Japana i, očekivano, pognute glave izašli pred kamere dati svoje dojmove.

Teško je dati ikakvu konciznu izjavu nakon ovako neočekivanog otvaranja Svjetskog rukometnog prvenstva, a tako je izgledao i govor tijela pivota reprezentacije, Marina Marića.

- Nezahvalno je objašnjavati ovakve stvari. Ispričavamo se naciji zbog ove loše partije. Iskazali su svoju brzinu na terenu, a mi smo se zbunili i pogubili, pogotovo u prvom dijelu - priznaje Marić.

U drugom poluvremenu stvari su donekle došle na svoje, no ipak nije bilo dovoljno snage, preciznosti i kvalitete za pobjedu.

- Kasnije smo nadošli, konsolidirali se i došli do remija. Većinu utakmice smo, gledano sa strane, djelovali zbunjeno i sporo i na kraju možemo biti zadovoljni s jednim bodom. Bezveze smo napravili puno grešaka i izgubili puno lopti - pognute glave je komentirao Marić.

Najveće probleme na terenu radila nam je brzina japanskih rukometaša.

- Oni su jedna neugodna ekipa koju krasi brzina i jako je neugodno igrati protiv njih. Mislili smo da će ovo biti dosta lakše. Ovo je jedna opomena koja može ići u dva smjera, može nas ovo rastresti i pozitivno utjecati na nas, a može i negativno utjecati - zaključio je jedan od naših boljih pojedinaca u inače blijedoj predstavi.

>>> Pogledajte gostovanje Vlade Šole uoči početka SP-a


 

Komentara 15

HI
Hik
20:02 15.01.2021.

Hlavu gore decki. Bit cemo prvaci svijeta. Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta.

JA
Jania
20:03 15.01.2021.

Bar je bio do kraja iskren u davanju izjave. Nadam se da naši mogu puno bolje igrati, jer ovo je bilo blijedo. Imali smo sreće što smo izvukli bod.

KA
kajbiti
20:06 15.01.2021.

Sve bu dobro. Znali šmo mi izgubiti od Argentine pa postati prvaci svijeta. Idemo decki. Ali sljedeci puta puno bolje. Vi to mozete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije