Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA GROZNICA

ZAIGRAJTE KVIZ Koliko zaista znate o Hrvatskoj na svjetskim prvenstvima?

Vukovic
Slavko Midzor/PIXSELL
15.01.2021.
u 12:01

Koje je ono godine bio famozni Portugal? Tko nas je tada vodio s Červarom? Tko je od velikih imena Balića, Metličića, Duvnjaka i drugih uopće stigao do MVP titula i All-star momčadi?

Hrvatski rukometaši danas otvaraju svoj put u Egiptu na novom Svjetskom prvenstvu. Červar je u šoku zbog dugih cijevi koje ih prate na svakom koraku, neki igrači bit će pošteđeni u ovome dijelu natjecanja, a na TV ekranima gledat ćemo neka nova lica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

No, znate li tko je prije igrao za Hrvatsku na svjetskim prvenstvima? S kojim smo rezultatima osvajali medalje? Koje je ono godine bio famozni Portugal? Tko nas je tada vodio s Červarom? Tko je od velikih imena Balića, Metličića, Duvnjaka i drugih uopće stigao do MVP titula i All-star momčadi? 

Pokušajte odgovoriti u našem kvizu o Hrvatskoj na rukometnim SP-ima  i doznajte koliko dobro poznajete našu rukometnu povijest.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije