Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pun poljud

Addy sigurno propušta derbi, tisuću Boysa u Split

Lee Addy
Marko Prpic/PIXSELL
Autori: rj, if
12.09.2013.
u 09:05

Ulaznice se u Splitu prodaju odlično i stadion će u subotu (utakmica počinje u 19 sati, Arenasport) biti pun

Plavi se kompletiraju nakon reprezentativnih obveza, a Dinamova liječnička služba potvrdila je da je Lee Addy zasad na popisu ozlijeđenih i na njega Ivanković sigurno neće moći računati za susret s Hajdukom zbog problema s aduktorom.

Inače, Dinamovi navijači se u velikom broju spremaju u Split. Do jučer je popunjeno 12 autobusa, a mnogi će navijači plavih ići i vlastitim prijevozom. Očekuje se da bi u Splitu moglo biti više od tisuću navijača Dinama.

A ulaznice se u Splitu prodaju odlično i stadion će u subotu (utakmica počinje u 19 sati, Arenasport) biti pun. (rj, if)

>>Maloča: Dinamo nikada nije bio jači, idemo na pobjedu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije