Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar Nizozemske

Cillessen: Ispričavam se svima zbog reakcije, Van Gaal me šokirao

Tim Krul i Jasper Cillessen
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
06.07.2014.
u 21:20

- Znao sam da Cillessen nije baš dobar u obranama jedanaesteraca, a Krul ima odličnu statistiku. Na tu zamjenu sam već i ranije računao, znao sam da ću ju napraviti, ali Cillessenu to nisam htio reći da ga ne poremetim

Jasper Cillessen, vratar Nizozemske, nije ni slutio da će ga Louis van Gaal izvaditi iz igre minutu prije jedanaesteraca. Izlazeći s travnjaka izgubio je živce, udario bočicu vode nogom, a na kraju se ta izbornikova odluka pokazala ispravnom jer je Krul obranio dva jedanaesterca i odveo 'oranje' u polufinale.

- Nisam imao pojma o tom taktičkom potezu i to je bio veliki šok za mene. Odmah nakon utakmice ispričao sam se treneru vratara, a sada se i javno želim ispričati svim suigračima i stručnom stožeru - izjavio je Cillessen dan nakon utakmice. 

Izbornik Van Gaal povukao je hrabar potez, da je Nizozemska ispala, ispao mi smiješan, a ovako je, sasvim zasluženo, heroj!

- Znao sam da Cillessen nije baš dobar u obranama jedanaesteraca, a Krul ima odličnu statistiku. Na tu zamjenu sam već i ranije računao, znao sam da ću ju napraviti, ali Cillessenu to nisam htio reći da ga ne poremetim. I pokazalo se da je to dobra odluka, u 117. minuti nas je spasio, govori Van Gaal.

>>Tim Krul otkrio kako je uspio obraniti dva penala protiv Kostarike

Komentara 4

DU
Deleted user
06:39 07.07.2014.

BRazilsko veliko finale,Argentina-Njemacka,i Njemacka najjaca nogometna sila svjeta postaje prvak svjeta,nemaim ravni,disciplina,rad i red,bravo unapred za Njemacku.

Avatar patkovic
patkovic
22:55 06.07.2014.

taj nema karakter za tim

FO
fora245
13:24 07.07.2014.

e nakon ovakve reakcije bilo koga igraca nikada taj vise nebi zaigrao za moju reprezentaciju(a valjda zato nikome i nisam trener)oni misle da su bogovi pana klupama svih reprezentacija ima bolih igraca nego u prvih 11 ali treneri imaju strategijee i svi oni koji su pozvani u repku trebaju biti toga svijesni da su oni samo MODERNI GLADIATORI KOJI ZABAVLJAju MASE I UZ TO previse zaradjuju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije