Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH

Britanski Rough Guide uvrstio Špancirfest među top hrvatske festivale

Špancirfest
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
30.05.2014.
u 11:46

Kako navodi Rough Guide, Špancirfest je mjesto za posjetiti jer je jedinstven spoj obiteljski usmjerenog festivala i velike doze "party" energije koju pruža

Poznati britanski turistički vodič Rough Guide koji izlazi već 30 godina, uvrstio je varaždinski festival Špancirfest među top festivale u Hrvatskoj. Na listi se nalaze još i InMusic, Hideout, Outlook, Garden, Lost Theory, a autor Jonathan Bousfield ističe posebno Špancirfest, kao primjer jedinstvenog festivala i „urbane zabave za sve uzraste“.

U vodiču se posebno navodi da je prekrasan osjećaj doći u Varaždin tijekom Špancirfesta, koji je počeo kao mali festival ulične umjetnosti, a prerastao u najveći ljetni događaj u cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj, sa performerima, dječjim teatrom, nastupima koji traju cijeli dan te glazbenim koncertima na nekoliko pozornica tijekom večeri.

Kako navodi Rough Guide, Špancirfest je mjesto za posjetiti jer je jedinstven spoj obiteljski usmjerenog festivala i velike doze "party" energije koju pruža.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kafka
14:29 05.06.2014.

To i je!

US
Uman SS
18:16 31.05.2014.

Nekad bio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije