Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvoriti si sina

Zubar planira klonirati Johna Lennona iz njegova zuba

John Lennon
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/3
10.04.2014.
u 15:43

Kanadski zubar Michael Zuk kupio je prije dvije godine na aukciji zub Johna Lennona, a sada planira iz DNK zuba stvoriti klon legendarnog glazbenika...

Kanadski zubar Michael Zuk kupio je prije dvije godine na aukciji zub Johna Lennona, a sada planira iz DNK zuba stvoriti klon legendarnog glazbenika. Malog Johna planira odgajati kao svoje dijete te ga upisati na tečaj gitare kako bi vidio hoće li i klon postati uspješan glazbenik kao ''original''. Iako mu zakoni stoje na putu ostvarenja sna, Zuk je jako optimističan.

– Moj je cilj posjedovati DNK Johna Lennona. Genom slavnog pjevača vrijedi milijune. Što se tiče legalnih implikacija, one ne moraju biti prepreka. Ovisi u kojoj zemlji radite takve stvari. Ako se ne može napraviti u jednoj zemlji, vjerojatno može u drugoj, izjavio je Zuk za Channel 4.

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

>>John Lennon u školi bio 'nezainteresirani klaun'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
16:44 10.04.2014.

Valjda crveni nisu sačuvali Titovu nogu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije