Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Larin izbor

Zlikovcu Dinku nijedna žena ne može odoljeti

filip juricic
pixsell
24.03.2013.
u 12:00

Kako serija odmiče, tako se sve jasnije vidi da je jedina istinska Dinkova ljubav ona koju osjeća prema Lejli s kojom ima i dijete. Njezin je poljubac bio i lijek za njegovu sljepoću.

Bez ikakve dvojbe u seriji “Larin izbor” koja se prikazuje na Novoj TV, Dinko Bilić, kojeg glumi Filip Juričić, najveći je negativac, ali je ujedno i najveći šarmer. Gotovo da nema ženskog lika koji nije bio “žrtva” njegovih zavodničkih čari.

Bez intime s prvom ženom

– Pa mislim da nisam baš takav zavodnik – rekao je Filip na početku našeg razgovora, ali kad smo mu nabrojili kako su u njegovu zagrljaju bile glumica Marija Tadić, Jana Milić, Sanja Popović, Mirna Medaković i Ivona Kundert ipak je priznao da smo u pravu. Ni sâm ne zna kako se Dinko upleo u tolike ljubavne priče.

– To je jednostavno splet nekih okolnosti, scenarij je išao u tom smjeru – objašnjava glumac.

Od svih glumica samo s Marijom Tadić, koja mu je glumila prvu suprugu Lidiju, nije snimao ljubavne scene jer im je brak bio u “komi”, ali s ostalim glumicama razmjenjivao je nježnosti.

Dinko samo gleda korist

– Samo s Lejlom, odnosno Janom Milić, Dinko je osjetio pravu privlačnost jer mu je ona bila jedina ljubav. On je takav tip koji iz svake od tih romansi pokušava izvući svoju korist. Ako zaključi da se vezom ne može okoristiti, povlači se – objasnio je Filip karakter lika koji glumi u seriji.

Ljubav prema Lejli nije spriječila Dinka da se ljubi s Dalijom (Sanjom Popović), Esmom (Mirnom Medaković), a zadnja u ovom ljubavnom nizu je Aisha (Ivona Kundert).

Snimanje serije privodi se kraju te će se razjasniti hoće li se Dinko smiriti uza samo jednu ženu. Na pitanje je li mu ikada bio problem snimiti neku od ljubavnih scena u seriji, Filip odgovara:

– Svim zadacima pristupamo isto, odnosno onako kako scenarij zahtijeva od nas, tako da ljubiti se s nekim, potući ili ubiti nakon nekog vremena dođe na isto i ne pridajemo tome posebnu pozornost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije