Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVI ZABAVE

Zgodan pjevač Baraba u vrućim scenama s atraktivnim Riječankama

Barabe
Foto: Promo
1/7
31.08.2018.
u 10:01

Ja sam lud deseti je single ujedno i deseti video mlade grupe Barabe poznatog kompozitora i tekstopisca Dušana Bačića i Bojana Dragojevića koji potpisuje aranžman, a naći će se na njihovom albumu prvijencu koji je u pripremi za 2019. godinu u izdanju Croatia Recordsa.

Sve popularnija grupa Barabe nakon dosadašnjih uspješnih pjesama i velikog hita Kraljevi zabave, koji izvode u duetu sa Stavrosom nastavljaju u prepoznatljivom veselom ritmu i za kraj ljeta premijerno nam predstavljaju hit pjesmu Ja sam lud i prateći video koji je snimljen u luksuznoj villi AltaVista u Ičićima.

Ja sam lud deseti je single ujedno i deseti video mlade grupe Barabe poznatog kompozitora i tekstopisca Dušana Bačića i Bojana Dragojevića koji potpisuje aranžman, a naći će se na njihovom albumu prvijencu koji je u pripremi za 2019. godinu u izdanju Croatia Recordsa. Grupa Barabe definitivno zna kako privući pažnju, zgodan pjevač Tomislav miljenik je ženske publike, pa je tako za potrebe snimanja videa zaveo ljepotice modele riječke agencije.

- Za grupu Barabe bilo je to najlakše snimanja do sada.. samo smo se morali zabavljati i plesati, što i inače radimo na našim nastupima kažu nam odlično raspoloženi dečki iz Baraba poznati po urnebesnoj atmosferi i zabavi na svojim nastupima, stoga i ne čudi da su zbog svojih atraktivnih nastupa i istoimene pjesme prozvani kraljevima zabave. Grupu Barabe sam imao priliku vidjeti i čuti uživo i prije realizacije spota tako da sam znao da se radi o odličnoj veseloj ekipi mladih talentiranih glazbenika koji pršte od pozitivne energije. Pjesma mi je nametnula ideju da spot bude skupi privatni party Baraba u modernoj luksuznoj vili, uz DJ-a i atraktivne djevojke u kojem će pjevač Tomislav subjektivno u kameru pričati svoju priču bez ikakvih patetičnih kadrova, već uz jaki koloritet dati jasan naglasak na zabavu, ples i veselje kakva je zapravo i sama pjesma - kaže nam režiser spota Boytronic.

Već danas možete se zabaviti sa grupom Barabe na koncertu u Karlovcu gdje će premijerno izvesti pjesmu Ja sam lud na otvorenju 32. „ Dana piva „ kada će mladi kraljevi zabave Barabe stati uz bok kraljice zabave Maje Šuput. Produžite ljeto i uživajte u veseloj atmosferi pjesme i videa koja će zasigurno postati novi hit grupe Barabe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije