Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Barabe snimile spot s lijepom misicom Eni Šukundom

23.11.2017.
u 15:20

Bend ima novu pjesmu "Da te volim" za koju pjevač Tomislav Španić kaže da je jedna od ozbiljnijih pjesama u njhovom opusu

Barabe, u spotu za novu pjesmu "Da te volim" istaknuli su glumačko, ali i ljubavničko umijeće frontmena Tomislava Španića.

Pjevač je za potrebe spota snimio ljubavne scene s aktualnom Miss Supranational Eni Šukunda.   

- Ovu pjesmu, jednu od ozbiljnijih u našem opusu, posvetili smo svima koji u jednom trenutku shvate što su izgubili, ali vrijeme više ne mogu vratiti natrag. Prave i iskrene ljubavi danas su  rijetke, a to tek shvatiš kad tako nešto izgubiš. To jest emotivna tema, ali puno se lakše snimi spot kad za partnericu imaš ovakvu ljepoticu kojoj ne znam koji muškarac može reći 'ne', istaknuo je Tomislav.

Na ove komplimente Eni je uzvratila ovako: 

- Tomislav i ja upoznali smo se na nacionalnom finalnom izboru kad sam osvojila krunu. Tomsilav je baš sladak, ali i lud momak pa je svim curama na izboru zato zapeo za oko. Kad su me pozvali u spot, odmah sam pristala. Meni je to ovo bilo prvo takvo iskustvo ljubljenja pred kamerama; slatko u svakom slučaju - kazala je lijepa Eni koja se upravo u Slovačkoj priprema da što bolje predstavi Hrvatsku na svjetskom izboru za Miss Supranational 01. prosinca u Poljskoj.   

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije