Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit godine

\'Zbog nominacije za Porin Veseljku od sreće narasle naranče\'

tbf
arhiva
14.03.2012.
u 15:33

Presretna sam i drago mi je i zbog dečki i zbog pjesme. Imamo super pjesmu i hit, a to je najbitnije. Bilo bi lijepo da moj Porin za Bižuteriju dobije brata, ali vidjet ćemo, rekla je Jelena Rozga.

Po glasovima 125 radijskih urednika koji su za hit godine birali „svojih“ Top 10 za nagradu Porin nominirano je čak osam hitova: Severinin "Brad Pitt", "Dalmatinka" Conncecta i Jelene Rozge, "Dat' će nam Bog" Nine Badrić, "Ezoterija" Hladnog piva, Massimova "Iz jednog pogleda", "Teške boje" Gorana Bare i Majki, "Tremolo" Vatre i Damira Urbana i "Veseljko" TBF-a.

– Veseljku su narasle naranče od sreće – našalio se u emisiji Dalibora Petka Mladen Badovinac iz TBF-a na obavijest da su i ove godine u konkurenciji za hit godine.

– Presretna sam i drago mi je i zbog dečki i zbog pjesme. Imamo super pjesmu i hit, a to je najbitnije. Bilo bi lijepo da moj Porin za "Bižuteriju" dobije brata, ali vidjet ćemo – dodala je Jelena Rozga.

Neke su pjesme imale jednak broj glasova, što samo znači da je konkurencija ove godine još žešća. O pobjedniku u ovoj posebnoj kategoriji i ove godine odlučit će publika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije