Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo društvo

Zašto je Severina tek jučer slavila Uskrs? Uživala je s obitelji i jednim markantnim muškarcem

Foto: instagram
1/32
03.04.2024.
u 11:56

Popularna pjevačica Severina Vučković objavila je tek jučer kasnije navečer, 2. travnja na društvenoj mreži Instagram kako je provela svoj Uskrs...

Jedna od najpopularnijih Splićanki, Severina Vučković jučer 2. travnja na društvenoj mreži Instagram objavila je niz fotografija te je otkrila s kim je proslavila svoj "kasni" Uskrs. Najvažniji kršćanski blagdan provela je u Istri s voljenim sinom Aleksandrom, majkom Anom, prijateljem Borisom Ružićem i mnogim drugima. 

"Naš Uskrs", napisala je kratko pjevačica i objavila niz predivnih fotografija s raskošnog uskrsnog ručka. Pjevačica je za tu prigodu odjenula ružičasti džemper i suknju, a na nogama je imala crne Gucci mokasinke. Inače, Severina je na Veliku subotu održala koncert u prepunoj Areni Borisa Trajkovskog te oduševila publiku u Skopju koncertom koji je trajao dva sata.

 

U galeriji pogledajte Severininu bogatu trpezu. 

1/9

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

VEZANI ČLANCI: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Pjevačica se pojavila u pripijenoj haljini s korzetom zlaćane boje, a donji dio haljine bio je ukrašen šljokicama i cirkonima koje je uskladila sa srebrnim otvorenim sandalama. To je nastavak aktualne turneje koju je ovim koncertom proširila i izvan granica Hrvatske. Omiljena Seve nakon praznika nastavit će s koncertima te će 13. travnja održati dugoočekivani koncert u Zadru. 

 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Komentara 5

Avatar That'sAll
That'sAll
12:32 03.04.2024.

Niti je to "bogata trpeza" niti ona slavi Uskrs.

MM
Mirko_Motika
12:16 03.04.2024.

ja sam mislio da slavi po julijanskom kalendaru

Avatar Marko
Marko
14:09 03.04.2024.

Markantni muškarac je zavarivač u Brodosplitu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije