Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'brak na prvu'

Ne staju trzavice između Alena i Ane u showu, ona se zbog ovog opet rasplakala

Foto: RTL
1/40
03.04.2024.
u 08:57

Par koji su spojili eksperti ne slaže se još od vjenčanja. Alen je tada rekao kako nije očekivao takav tip žene pa je iz toga nastala neugodna situacija. Ana je zbog toga plakala, a nekoliko epizoda kasnije, opet su joj se oči napunile suzama.

U showu 'Brak na prvu' pratimo odnos kandidata Alena i Ane. Par koji su spojili eksperti ne slaže se još od vjenčanja. Alen je tada rekao kako nije očekivao takav tip žene pa je iz toga nastala neugodna situacija. Ana je zbog toga plakala, a nekoliko epizoda kasnije, opet su joj se oči napunile suzama.

"Naša trenutačna situacija je da mi doslovno nismo komunicirali do danas ujutro kada sam ja pokušala načeti temu kako se osjećam gdje sam ja rekla kako imam osjećaj da on glumi, a njegov je odgovor bio samo da je uredu ako se ja tako osjećam", kazala je Ana u suzama. Naime, Ana i Alen opet nisu u dobrim odnosima.

"Stvarno mi drame nisu potrebne, a imam osjećaj da je Ana osoba koja traži sitnicu. Radije će reći mane nego prednosti. Ne volim takve osobe", rekao je Alen dok se Ana ponovno vratila na situaciju s vjenčanja.
"Nisam ja ono planirala niti mi je bilo drago što se to dogodilo i što će to gledati moji doma. Kad me mama pita kako je bilo u Italiji, a da je mene to sramota reći", izjavila je Ana.

VEZANI ČLANCI:

Alen je ovako nakon svega komentirao situaciju sa svojom suprugom iz showa. 

"Kroz cijeli ovaj show imam osjećaj da se samo gleda na Anine osjećaje, što ona misli, je li njoj uredu, a nitko u nijednom trenutku nije pitao kako se ja osjećam."
Inače, Alen Vlahović završio je novinarstvo, radi kao radijski voditelj na Happy FM-u, instruktor je fitnessa, okušao se i kao sportski komentator, bavi se pjevanjem i sudjelovao je u showu 'RTL Zvijezde'.

GALERIJA Bezvremenska ljepota glumice Sanje Vejnović

1/45

- Nakon studija život mi se usmjerio na dvije stvari - novinarstvo i glazbu. Spojio sam dvije svoje ljubavi i doista radim ono što volim i uživam iz dana u dan. Na Happy FM-u sam od početka, gradimo jednu lijepu priču koja vjerujem da se tek zahuktava, kaže Alen i nastavlja - Glazba me prati cijeli život i koliko me god život vodio na druge puteve, uvijek me nešto vratilo na taj glazbeni. Sa samo 20 godina imao sam ljetni hit 'Ludilo do zore' i tad sam uvidio da želim živjeti svoje snove. Posljednjih godina imam svaki vikend gaže i uživam u činjenici da se ljudi zabavljaju na mom poslu. To je genijalno! 'RTL Zvijezde' su došle spontano i imao sam samo jedan cilj - izazvati reakciju. Jedini sam pjevao svoju pjesmu i mislim da sam u tome na neki način uspio. Nakon toga uslijedile su pjesme s najvećim autorima ovih prostora, a sada nastavljam istim putem. Gdje će me život odvesti - ne znam. Ne planiram. Tek kada sam shvatio da ne treba planirati, tada sam počeo uživati u životu, kazao je Alen. 

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Komentara 2

MA
Mate
10:26 03.04.2024.

Ana je trebala na dan "vjenčanja" odmah otići kući, kad ju je tzv "mladoženja" ostavio i otišao pričati sa svojom majkom, a nju (Anu) ostavio da se sam koreće po "vjenčalištu".

ME
MediciKM
09:54 03.04.2024.

Žena je turbo naporna. Fizički neću komentirati ali mentalno, mislim da bi i Dalaj Lamu uzrujala....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije