Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljena Hrvatskom

Zanosna Kinsey stigla u Split, u šali otkrila zašto je utrčala na teren

Kinsey Wolanski
Foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL
1/3
25.06.2019.
u 21:41

- Dečko mi je obećao da ćemo zajedno istraživati Hrvatsku, tako da se vraćamo - rekla je Kinsey, kojoj je prvi dojam naše države nevjerojatan

Zanosna plavuša koja se proslavila ulijetanjem na zeleni teren tijekom finala Lige prvaka došla je u Split. Kinsey Wolanski (23) stigla je u pratnji dečka, youtuberske i prankerske megahit zvijezde Vitalyja Zdorovetskija, pišu 24 sata.

- Nije mi ovo prvi put, a ni zadnji da sam u Hrvatskoj. Ovo mi je drugi put - rekao je Vitaly za 24, dok je njegova djevojka rekla da su ovdje samo jedan dan. 

- Obećao mi je da ćemo zajedno istraživati Hrvatsku, tako da se vraćamo - rekla je Kinsey, kojoj je prvi dojam naše države nevjerojatan. 

Kinsey Wolanski
1/11

- Da smo barem duže ovdje - dodala je.

Kinsey je otkrila i zašto je uletjela na teren.

- Rekao mi je da će me ostaviti ako to ne napravim pa sam pomislila: S*anje, moram to napraviti - našalila se.

Komentara 4

GI
Gigasurfex1968
22:15 25.06.2019.

Ne znam što bi to mi mogli dobiti dobra i hvale vrijedna što je ona opet došla u Hrvatsku?

Avatar Idler 3
Idler 3
22:17 25.06.2019.

Jel ovo poruka majhnim curicami vu HR - utrčavajte polugole vu teren i bile bute "slavne ?! Inače ovakšnim se osobami ne dodjeljiva medijski prostor neg eventualno dodijeli lječnik !!!

SA
samograd
22:38 25.06.2019.

Od svih turista Englezi su najazvratniji, naloču se pa vrše nuždu po sebi po cesti, prcaju se gdje stignu, užas. Neodgojeni ljudi, a kao neka finoća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije