Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup posjet

Za boravak Šeherezade i Onura u Srbiji potrošeno 730 tisuća kuna?

šeherezada
Anto Magzan/Pixsell
11.12.2010.
u 17:19

Kako pišu srpski mediji ta cijena uključuje i honorare, ali i boravak u predsjedničkom apartmanu, limuzinu, zaštitare i provod po Beogradu

Glumački par Bergüzar Korel i Halit Ergenç, poznatiji kao Šeherezada i Onur iz serije "1001 Noć" u subotu su poslije  jednodnevnog boravka napustili Beograd. Od tamo su kako pišu srpski mediji, ponijeli samo najljepše uspomene, ali i puno darova. Jedna od obožavateljica njihovom je desetomjesečnom sinu Aliju po roditeljima poslala igračku automobil, Bergüzar je dobila ručno izrađenu torbicu, a Halit šljivovicu staru šezdeset godina.

Par je došao u Srbiju kako bi sa tamošnjim obožavateljima odgledali posljednju epizodu serije, a njihov dolazak nije bio nimalo jeftin. Kako piše Blic, svota potrošena na njihov boravak je 730.000 kuna, a ona uključuje honorare, noćenje u predsjedničkom apartmanu hotela Hajat, limuzinu koja im je bila stalno na usluzi kao i zaštitare koji su ih štitili od obožavatelja, a tu su i ručkovi i noćni provod po gradu.

Za svojeg boravka u Srbiji Bergüzar je za Blic progovorila i o svojim modnim navikama. Kazala je da je kao dijete bila bucmasta i pravo ružno pače iako je danas jedna od ljepših žena u Turskoj. Otkrila je i da se privatno ne voli šminkati, da mrzi šoping i da ne pridaje značaj sređivanju.

Dodala je i da u Turskoj ima svojeg dizajnera i da nosi samo njegove kreacije.

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
03:49 12.12.2010.

------...Najsigurniji parovi – uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

OB
-obrisani-
14:36 14.12.2010.

Lijepa je ta Berguz. Ali, zar zaista u Beogradu plačaju kunama?

LI
liliZG
13:41 21.12.2010.

Zanimljivo, izgleda da se mi natječemo tko će više i bolje. A ja sam na srpskim strnicama pročitala da je Todorić platio 8.800 EURA kazne jer nije glumcima osigurao radne dozvole i potpisao ugovor. Zašto ništa o tome nema ua u našim medijima?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije