Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
let iz Dubrovnika

Voditelji Dnevnika Nove TV bili u avionu koji je pogodila munja: 'Prvi put sam ovo doživio i preživio'

Polufinale Emmy u Dubrovniku za kategoriju telenovele
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/20
16.09.2022.
u 11:53

Voditelj Saša Kopljar opisao je da su se šalili kada su počele turbulencije, a potom i glasan prasak. Kabinsko osoblje umirivalo je putnike, a oni su nastavili biti u dobrom raspoloženju.

Među putnicima u avionu Croatia Airlinesa, u koji je jučer udario grom, bila je ekipa Dnevnika Nove TV. Voditelji ove informativne emisije letjeli su iz Dubrovnika u Zagreb nakon polufinala izbora za nagradu Emmy u kategoriji telenovele. 

– Letio sam mnogo puta, ovo mi se nikada nije dogodilo. Prvi put sam ovo doživio i preživio – rekao je voditelj Saša Kopljar za Dnevnik.hr te dodao da su se šalili kada su počele turbulencije, a potom i glasan prasak. Kabinsko osoblje umirivalo je putnike, a oni su nastavili biti u dobrom raspoloženju.

– Mi smo pjevali: "Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine" – prisjetio se voditelj kroz smijeh. Njegov kolega Petar Pereža kazao je da je bilo spektakularno, no ne i dramatično.

– Znali smo da se takve stvari događaju jer smo o njima izvještavali u našim informativnim emisijama. Znali smo i da takva prirodna pojava nema posljedice na putnike, eventualno možda na tehničku ispravnost, ali vrlo rijetko. Letjeli smo dalje kao da se ništa nije dogodilo. Nije bilo urlika, iako smo se malo uplašili glasnog udara koji je bio poput jače petarde – opisao je te dodao da je udar kratko trajao. Prisjetio se i da je u avionu bila jedna bebica te da je udar groma nije probudio. Pereža je, također, rekao da je ekipa Dnevnika sve okrenula na smijeh te da se do Zagreba nisu prestali smijati.

– Nemam nikakvih nuspojava, samo sam noćas malo svijetlio u mraku – našalio se Pereža. 

Inače, ekipa Dnevnika Nove TV u Dubrovniku je prošetala crvenim tepihom. Posebno je oduševila voditeljica Marija Miholjek koju smo na televizijskim ekranima naviknuli gledati u formalnim izdanjima, a sada je poput hollywoodske dive oduševila u dugoj haljini s potpisom domaćeg dizajnera Ivice Skoke.

VIDEO Zaposlenici kralja Charlesa i Camille potpuno potreseni: 'Svi su izbezumljeni nakon što su primili ovu informaciju'

Komentara 8

DU
Deleted user
12:50 16.09.2022.

Sad će netko napisati, "heroji!"......

ZA
ZADOMSPREMAN
12:52 16.09.2022.

Pa naravno da su pjevali srpske pjesme kad i rade za srpsku televiziju...

Avatar Cantor
Cantor
14:02 16.09.2022.

A kažu neće grom u koprive...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije