Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provod u Splitu

Više od 30.000 ljubitelja glazbe uživalo na spektakularnoj prvoj večeri Ultre

Ultra
Foto: PR fotografije
1/21
11.07.2015.
u 09:45

Za odličnu atmosferu pobrinulo se 30-ak odličnih DJ-a među kojima su The Chemical Brothers, Tiesto, Alesso, Galantis, Rockwell.

Više od 30.000 ljubitelja elektronske glazbe iz Kanade, Egipta, SAD-a, Španjolske, Finske, Meksika, Hrvatske i mnogih drugih zemalja uživalo je sinoć na spektakularnoj prvoj večeri Ultra Europe festivala koji se održava na splitskom Poljudu.

Za odličnu atmosferu pobrinulo se 30-ak odličnih DJ-a među kojima su The Chemical Brothers, Tiesto, Alesso, Galantis, Rockwell. Službeno pivo ovog najpoznatijeg svjetskog festivala elektronske glazbe je Heineken, koji je u sklopu svoje globalne kampanje Cities of the World na etiketama spojio Split sa nekim od najuzbudljivijih gradova svijeta kao što su New York, Rio de Janeiro, Amsterdam, London, Berlin i Shanghai.

Spektakularan festival Ultra Europe nastavlja se večeras i u nedjelju navečer na splitskom Poljudu, nakon čega se seli na Hvar. Posjetitelji mogu uživati na osam festivalskih pozornica i u preko 250 sati glazbe u izvedbi više od 120 DJ-a.

>>U Split za vikend stiže 180 tisuća gostiju

Komentara 8

LU
lunar777
18:58 11.07.2015.

iz Egipta...?! Novinarstvo...

ST
Startrack
05:40 12.07.2015.

Ja neslusam ovu vrstu muzike. Al za nevidite da se uredna djeca furaju na ovo. Sta bi htjeli davam harley davidson gangovi dolaze na koncert Deep Purpla i sl.

PE
pene
16:19 11.07.2015.

nevjerovatno ti je debilan komentar!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije