Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lidija Vukićević

Violeta iz Boljeg života pokazala novu frizuru, ali i seksi tijelo

Lidija Vukićević
Foto: Instagram
1/5
01.02.2018.
u 21:48

Glumici Lidiji Vukićević godine su samo broj jer bi joj na zgodnoj liniji pozavidjele i mnogo mlađe žene

Glumica Lidija Vukićević poznata po ulozi Violete Popadić iz kultne serije Bolji život promijenila je svoju poznatu frizuru i oduševila svoje obožavatelje.

Svoje prepoznatljive crne kovrče zamijenila je crvenom perikom za potrebe snimanja jedne serije.

Objavila je tako fotografiju iz wellnessa na kojoj je, osim nove frizure, pokazala i liniju na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene.

– Jednostavno božanstvena u svakom smislu – jedan je od komentara Lidijinih obožavatelja na Instagramu.

Komentara 41

DU
Deleted user
22:33 01.02.2018.

Zar nije najvažnije njeno članstvo u srpskoj radikalnoj stranci Voje Šešelja

KR
Krolos
23:22 01.02.2018.

Ok, prvi put pišem komentar na Večernjem. Ne znam šta reći. Ja sam Hrvat iz Vojvodine, ali ne znam šta se to dešava sa Hrvatskom? Ova osoba je bila poslanica Šešeljeve Srpske Radikalne Stranke, jeste li vi svesni šta radite? Možemo li mi neko objasniti šta se dešava sa Hrvatskom i hrvatskim medijima? Kako je ovo moguće? Zar je Hrvatska toliko nemoćna? Kako? Zašto? Može li neko objasniti? Ovo nije jugonostalgija, ovo je promocija srpskog fašizma u hrvatskim dnevnim novinama. Ok, u pitanju je provokacija, ali kako je moguće da je provokacija u srcu hrvatskih medija? Još bih i razumeo da ovo čitam u Večernjim Novostima ali u Večernjem Listu...?

Avatar miki75
miki75
22:33 01.02.2018.

Nesretna seseljevka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije