Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postao je hit

VIDEO Slavni glumac oduševio neočekivanim potezom na crvenom tepihu, supruga ostala u čudu

93rd Academy Awards
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
26.04.2021.
u 10:13

Mnogi su ovaj njegov potez uoči svečane dodjele Oscara dočekali s oduševljenjem, a snimka tog trenutka odmah je postala hit na društvenim mrežama.

Sinoć se u Los Angelesu održala 93. dodjela Oscara, a u kategoriji najboljeg glavnog glumca bio je nominiran i 38-godišnji Britanac Riz Ahmed. Iako nije osvojio zlatni kipić, jednim je potezom osvojio srca obožavatelja diljem svijeta.

Naime, Riz je na crveni tepih stigao s novopečenom suprugom, 30-godišnjom spisateljicom Fatimom Farheen Mirza, a prije nego što su spremno pozirali fotografima, zvijezda filma ''The Sound of Metal'' odlučila je popraviti supruzi frizuru kako bi što bolje ispala na fotografijama. Mnogi su ovaj njegov potez dočekali s oduševljenjem, a snimka tog trenutka odmah je postala hit na društvenim mrežama. 

Foto: A.M.P.A.S/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

"Ovo je najslađi trenutak s crvenog tepiha", "Ovako želim da mi izgleda suprug jednog dana", "Kakva sretnica", "I da žele, ne mogu sakriti koliko su zaljubljeni", "Riz je upravo očitao lekciju svim muškarcima. Bravo, tako se to radi", samo su neki od brojnih komentara ispod snimke na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Podsjetimo, dodjela najprestižnijih filmskih nagrada Oscar Američke akademije filmskih umjetnosti i znanosti održala se u noći s nedjelje 25. travnja na ponedjeljak 26. travnja. Jedan od najvećih favorita, film "Nomadland" pobjednik je ovogodišnjih Oscara s čak tri zlatna kipića u trima važnim kategorijama. "Nomadland" je osvojio Oscara za najbolji film, glavna glumica Frances McDormand kući je ponijela svoj četvrti Oscar, a redateljica Chloe Zhao itekako ima razloga za slavlje jer upisala se u povijest postavši tek druga žena koja je dobila Oscara za režiju.

U dvije kategorije – za najboljeg glavnog glumca (Anthony Hopkins) i najbolji adaptirani scenarij slavio je i film "Otac" – dva Oscara dobili su i filmovi "Judas and the Black Messiah" za najbolju originalnu pjesmu i sporednog glumca, "Ma Rainey's Black Bottom" za kostimografiju i šminku, "Mank" za scenografiju i kameru, "Sound of Metal" za zvuk i montažu te Pixarov animirani film "Soul" za najbolju glazbu i najbolji dugometražni animirani film. Titulu najboljeg stranog filma dobio je danski "Another Round" Thomasa Vinterberga.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša

Ključne riječi

Komentara 1

GE
geronimo43
10:22 26.04.2021.

Slavni glumac!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije