Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan grada

VIDEO Severina u metalik hlačama i zlatnim štiklama izazvala pomutnju u Koprivnici

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/19
06.11.2022.
u 13:30

Povodom rođendana grada pjevačica je nastupila u koprivničkoj gimnaziji koju je napunila "do čepa".

Pjevačica Severina Vučković (50) nastupila je 5. studenog u Koprivnici povodom 666. rođendana grada, a tom je prilikom napunila cijelu sportsku dvoranu koprivničke gimnazije. Danica.hr piše kako je Severinu sinoć došlo gledati i 5000 ljudi čime je oboren rekord posjećenosti dvorane.

05.11.2022.,Koprivnica - Severina je pred mnogobrojnim obozavateljima odrzala koncert u sportskoj dvorani Gimnazije. Grad Koprivnica slaveci Dan grada svoje je sugradjane pocastio koncertnim spektaklom Severine. Uulaz na koncert bio je besplatan. Photo: Damir Spehar/PIXSELL
Foto: Damir Spehar/PIXSELL, ilustracija

Severina se u Koprivnici pojavila u metalik hlačama, bijeloj majici preko koje je imala mrežasti dodatak u stilu majice. Svima okupljenima priredila je zavodljivi spektakl.

Ovaj poseban koncert najavila je jučer i na svom Instagram profilu na kojemu je pozirala s jednim posebnim detaljem - ogrlicom s velikim privjeskom u obliku slova ''A'', što je, shvatili su brojni pratitelji, simboliziralo ime njezina sina Aleksandra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Jer ja sam žena za sva vremena", "Ma najljepša si ženo", "Jedva čekam danas u Koprivnici", "Volim što se volimo", pisali su joj pod fotografijom mnogi pratitelji.

VIDEO>>Posljednji ispraćaj Lukasa Nole

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Marko1337
13:50 06.11.2022.

Koprivničancima je dovoljno da vide jednu balkansku fufucu.

AN
AntePortas9
13:42 06.11.2022.

Barbie Jugovinil

DL
Dvanaest__legija
15:13 06.11.2022.

Jel' to ona prostitutka iz Srbije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije