Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u transu

VIDEO Pogodila ga pjesma! Hadžihafizbegović se skinuo do pasa pa ljubio pjevača

Foto: Youtube/Screenshot
1/5
15.01.2020.
u 11:46

Hadžihafizbegović se očigledno dobro zabavljao, a iako se ne može sa sigurnošću tvrditi, mnogi su u komentarima zaključili kako je glumac malo pretjerao s pićem.

Bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović opustio se tijekom jednog slavlja, a snimka njegova performansa ubrzo je osvanula na internetu.

Hadžihafizbegović se očigledno dobro zabavljao, a iako se ne može sa sigurnošću tvrditi, mnogi su u komentarima zaključili kako je glumac malo pretjerao s pićem.

Plesao je gol do pasa, penjao se stolac i ljubio pjevača.

– Selam svim SDA-ovcima – stoji u opisu snimke koja je objavljena na YouTubeu, a koju možete pogledati ovdje:

Podsjetimo, glumac je nedavno imao i zdravstvenih problema. U kolovozu prošle godine završio je u sarajevskoj bolnici i hitno je operiran. Naime, radilo se o venskoj trombozi u desnoj nozi, a prognoza nakon toga nije bila najsjajnija – glumac se bojao da će mu morati amputirati palac desne noge, a možda i cijelo stopalo.

Tada su zbog  ozljede otkazane su izvedbe predstave "Sjećaš li se Dolly Bell" u Budvi i Tivtu za 26. i 27. kolovoza, a nekoliko dana prije toga bez naznaka zdravstvenih poteškoća koračao je sarajevskih crvenim tepihom na Sarajevo Film Festivalu.

– Ništa nisam posumnjao ni kad sam sredinom kolovoza, na početku Sarajevskog filmskog festivala, dobio temperaturu – započeo je istaknuti glumac koji je zbog dijagnoze dijabetesa u pola godine izgubio osam kilograma i objasnio kako je popio tablete i otišao na premijeru svojeg filma "Sin". Zatim je na red došla druga premijera na kojoj se nije mogao pojaviti zbog visoke temperature. 

– Naime, visoka temperatura nije se snižavala, noga mi je počela naticati i do jutra je bila “tri broja veća” i jako crvena. Više nisam imao što čekati. Otišao sam u bolnicu, gdje sam doznao da imam trombozu i hitno sam operiran – rekao je Emir kojeg su doktori dva tjedna nakon zahvata upozorili na mogućnost amputacije ne uspije li vratiti cirkulaciju u stopalo.

Osim s ovim teškoćama, priznao je tada da se borio i s nesanicom. – Nesanica je posljedica ekstremno teških i grozomornih situacija koje sam prošao u ratu. Prvih pet godina to me jako frustriralo, svašta sam pokušavao, pomoći nije bilo, i više je ne doživljavam kao problem. No s amputacijom se nisam mogao pomiriti. Ali, eto, i to se sretno riješilo – zaključio je Hadžihafizbegović koji sada prilikom izlaska na scenu dobiva injekciju protiv bolova kako bi lakše podnio napore zbog predstave.

Foto: Armin Durgut/PIXSELL, ilustracija

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
12:15 15.01.2020.

Zahvaljujući besramnom pljuvanju po državi Hrvatskoj, imaš osigurano mjesto na stranicama ovog portala.Sramotno i žalosno.

Avatar Django
Django
12:30 15.01.2020.

Gdje su sada dežurni komentatori? Kad to radi Mamić, onda je primitivac, ovaj ovdje je navodno cijenjeni glumac - u reklamnim spotovima.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
13:25 15.01.2020.

Umjesto amputacije palca, izgleda kako su kirurzi nešto radili na mozgu. I na kraju, alkohol i ono što on i njegova stranka i vjera propagiraju, ne ide zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije