Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično raspoloženi

VIDEO Pogledajte što je Domenica radila s Vucinim sinom nakon ispadanja, snimka isplivala u javnost

Foto: Nova TV, Instagram
1/11
16.05.2022.
u 13:47

Unatoč ispadanju u backstageu bilo je poprilično veselo, a atmosferu su dodatno užarili Vilibald koji je zasvirao gitaru i Domenica koja se nastavljala zabavljati dok je s Vilibaldom izvodila duet Doris Dragović i Harija Rončevića.

 

U sinoćnjoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' na Novoj TV Domenici i njezinu plesnom partneru Alanu na plesnom podiju pridružio se Domenicin prijatelj Vilibald Vuco, inače sin glazbenika Siniše Vuce. Vilibald je i nogometaš koji trenutačno igra za NK Hrvatski dragovoljac. 

– Domenica me pozvala jer često znamo plesati na događanjima, drago mi je da me pozvala i veselim se nedjelji – kazao je uoči emisije Vilibald. Pjevačica je dodala i da ga nije bilo teško nagovoriti na dolazak u show. 

Foto: Nova TV

– Jedini je on od mojih prijatelja dovoljno lud da na ovo pristane – našalila se Domenica tijekom najavnog priloga, a nakon što su otplesali jive, došli su pred voditeljicu Maju Šuput koja ih je zatekla škakljivim pitanjem. Maja ju je direktno pitala je li joj Vilibald dečko, na što je Domenica priznala da je u vezi, no ne s Vilibaldom.

– Imam dečka, što da ti kažem, ali nije on...– odgovorila je sramežljivo pjevačica. Unatoč ispadanju u backstageu bilo je poprilično veselo, a atmosferu su dodatno užarili Vilibald koji je zasvirao gitaru i Domenica koja se nastavljala zabavljati dok je s Vilibaldom izvodila duet Doris Dragović i Harija Rončevića ''Ni da mora nestane''. Snimka je ubrzo osvanula na Instagramu, a objavio ju je plesač Luciano Plazibat. 

Inače, Domenici i Alanu ulazak u polufinale izmakao je za dlaku, a iduće nedjelje u polufinalnoj emisiji gledat ćemo Pedra i Valentinu, Filipa i Paulu, Jelenu i Marka te Sandija i Helenu.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije