Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasmetalo ju je

Rudan napala voditeljicu na srpskoj televiziji: 'Ti imaš 42 godine, kako još nisi našla nekog da te oplodi?'

Foto: Youtube screenshot
1/8
16.05.2022.
u 12:17

Gostovala je kako bi promovirala svoju knjigu, a s obzirom na to da je jedna od tema i majčinstvo, voditeljicu Mariju Kilibardu posebno je zasmetalo ono što je u knjizi o tome napisala

Književnica Vedrana Rudan sudjelovala je u u emisiji na srpskoj Prvoj TV. Gostovala je kako bi promovirala svoju knjigu, a s obzirom na to da je jedna od tema i majčinstvo, voditeljicu Mariju Kilibardu posebno je zasmetalo ono što je u knjizi o tome napisala. 

– Što vas je slomilo? – pitala je Mariju spisateljica. 

– Na primjer, kada žena u 41. godini baš želi imati dijete, a nema ga, i onda se cijelo vrijeme u knjizi spominje: "Ma što će ti djeca?" – odgovorila je voditeljica. 

– Ali, ti imaš 42 godine. Što ti trebaju djeca? – pitala ju je je spisateljica. 

 

– Ja sam nekako ispunjena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu za trudnoćom – rekla je Kilibarda, što je Rudan začudilo, pa ju je pitala kako to da od 25. godine do dana današnjeg ''nije našla nekog pastuha da je oplodi''. 

– Imaš sebe, imaš ljubavnika, vjerojatno imaš lošeg šefa ili gazdu, što ti još treba dijete? – pitala ju je te joj rekla kako bi dadilju morala platiti više nego što bi je koštalo imati dijete. 

Voditeljica joj je brzo odgovorila: – Zato rintamo

Podsjetimo, Rudan je nedavno bila gost i u srpskoj emisiji ''UranaK1'' koju vodi Jovana Joksimović, supruga poznatog pjevača Željka Joksimovića. Rudan je onamo pozvana zbog svoje nove knjige ''Doživotna robija''. Joksimović i Rudan u jednom su se trenutku počele zezati i provocirati, no sve je na kraju završilo u šaljivom tonu.

"Dođite, ako nemate što raditi. Ona će meni sada potpisati knjigu, ja uvijek volim pročitati što mi je napisala, uvijek je to nešto...", rekla je Joksimović, a Rudan joj je odmah uzvratila.  "Još kad biste i knjigu pročitali... Ali to je previše, nećemo sada pretjerivati. Vi ćete potpis pročitati", odgovorila joj je Rudan.

"Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame!" rekla je Vedrana u šali, misleći na emisiju kada joj je gost bio lider pokreta Oslobođenja Mlađan Đorđević s kojim se sukobila oko predsjednika Aleksandra Vučića. Rudan je potom dodala da je zbog toga sebi obećala da će biti fina i da neće reći ništa provokativno "jer bi izgubila ako je otjera", a voditeljica joj je zahvalila "na samokontroli".

Rudan se počela ponovno šaliti na račun voditeljice dok je pisala posvetu.  "Napisat ću ovdje Ivani najvećoj, mislim, ja to uvijek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani?" našalila se Vedrana, na što je voditeljica odgovorila da je često zovu i Jelena. "Napisat ću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj", govorila je Rudan tijekom potpisivanja knjige.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Ključne riječi

Komentara 18

BU
Buterbur
12:45 16.05.2022.

Koji je očajnik oplodio ovu tešku rugobu.

KO
koraknaprijed
13:27 16.05.2022.

Tipičan primjer osobe koja je doživjela starost a još nije našla smisao života.

ID
Idimidođimi
14:02 16.05.2022.

A zašto nam to prenosite?Zašto bi ova tema i vijest trebala biti u ovim novinama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije