Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povukla se

Natalija Prica o novom početku i ljubavnom statusu: 'Nisam zapostavila svoju struku dok sam se bavila politikom'

Zagreb: Natalija Prica na izboru za Miss Universe 2021. godine
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/5
16.05.2022.
u 11:00

Natalija se osvrnula i na to kako je biti žena u politici. Kazala je da je sigurno puno teže nego biti muškarac u ovom poslu.

Bivša Miss Natalija Prica (33) prebrodila je težak period u životu: rastala se od supruga Ivana i napustila političku karijeru, a i rijetko se viđa u javnosti. Sada se osvrnula na svoje povlačenje iz javnosti te novi početak.

- Ja sam specijalistica ortodoncije i radim u struci. Nisam nikada zapostavila svoju struku dok sam se bavila politikom iako je to možda bilo pogrešno interpretirano, ali cijelo vrijeme sam radila u struci - pojasnila je za RTL-ov Exkluziv te dodala da je bilo poprilično zahtjevno raditi oboje. Natalija se osvrnula i na to kako je biti žena u politici. Kazala je da je sigurno puno teže nego biti muškarac u ovom poslu.

- Žene su zasigurno manje zaštićene - rekla je. Upravo zato bivša se missica povukla iz politike i javnog života, a u posljednje vrijeme može je se vidjeti na svadbama bivših missica pa je bila i na vjenčanju Ivane Mišure i Gorana Vlaovića.

- Bilo je prekrasno stvarno, vidjeti dvoje ljude koji ulaze u brak, imaju prekrasnu kćer i jako su sretni – opisala je. Kazala je i da je ona sretna, iako trenutačno nije zaljubljena, a istaknula je da uživa u novim poslovnim obavezama.

Inače, Natalija je pažnju privukla svojim pojavljivanjem na svečanoj proslavi 11. obljetnice zagrebačkog Rotary kluba Zrinjevac. Prica je tada pozirala nasmijana, a cijelu večer je bila dobra raspoložena.

Dodajmo da je Natalija jednom prilikom za InMagazin ispričala kako posao stomatologa utječe na njeno zdravlje.

- Radim kao specijalistica ortodoncije, često osjećam bolove u leđima, onda najviše volim ići na medicinske masaže i tretmane lica – rekla je tada te dodala da se u struci zaposlila dva tjedna nakon položenog stručnog ispita.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

 
Ključne riječi

Komentara 7

TM
trade_mark
11:58 16.05.2022.

to čime si se ti bavila se ne zove politika!

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
11:44 16.05.2022.

Ona ju zna unovčiti.

SA
sargu123
12:02 16.05.2022.

Hvala Nataliji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije