Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLANTIDA

Veliko iznenađenje na albumu – Mile Kekin snimio duet s Bajagom

Mile Kekin
Foto: Roberto Pavić
1/4
15.10.2018.
u 12:30

Kako je kazao sam Bajaga, s Milom se spojio nakon što se Hladno pivo solidariziralo s Bajagom i Instruktorima kojima je otkazan koncert u Karlovcu.

Još je samo pet dana ostalo do izlaska jednog od najiščekivanijih domaćih izdanja – „Kuća bez krova“ Mile Kekina od petka 19. 10., bit će dostupna svima!

Veliko iznenađenje na novom albumu Mile Kekina  je duet s Bajagom na pjesmi „Atlantida“. Mile kaže da je to je pjesma o „nama iz plemena Azri“. Kako je kazao sam Bajaga, s Milom se spojio nakon što se Hladno pivo solidariziralo s Bajagom i Instruktorima kojima je otkazan koncert u Karlovcu. 

Od danas je ekskluzivno cijeli album dostupan i na Deezeru. Aktualni singl „Takav par“ već se  četvrti tjedan nalazi na HR TOP 40 najslušanijih singlova u Hrvatskoj, a ovaj je tjedan zauzeo visoko 6. mjesto. Spot za pjesmu je skoro gotov i bit će predstavljen u ponedjeljak, 22. 10.

Ne propustite uživo čuti ovu, a i sve druge pjesme s albuma, u četvrtak, 29. 11. kada vas Mile s bendom čeka u Vintage Industrial Baru!

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
12:32 15.10.2018.

Veliko iznenađenje na albumu – Mile Kekin u duhu bratstva i jedinstva snimio duet s Bajagom

AN
AnteizmalogZGa
13:15 15.10.2018.

Ne spominjući političke konotacije (jedan pjevao u Kninu Martiću...drugi bi najradije zapalio cijelu Hrvatsku)....glazbeno Mile Kekin nije niti kaka od Bajage. MIle njače ko magare, a Bajaga ipak pjeva....pa bez obzira kome!!!!! Mile Kekin je nešto najodvratnije (po mome) što se pojavilo na glazbenoj sceni.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:26 15.10.2018.

Milan i Momčilo ima da rasture užičko kolo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije