Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pjesma

Vedran Ljubenko singlom 'La la la la' najavljuje uvod u novi glazbeni pravac

20.03.2018.
u 19:05

Radi se o atipičnoj pjesmi kojoj je teško odrediti žanr. Inspiriran djetinjstvom, selidbom, odrastanjem i ljudima oko sebe napisao sam pjesmu koja govori o čovjekovoj potrebi da se petlja gdje mu nije mjesto i o tome kako svi žele imati više nego što mogu.

Bivši natjecatelj showa "The Voice" Vedran Ljubenko izdao je novi singl "La la la la". Riječ je o autorskoj pjesmi kojom, kaže Vedran, najavljuje uvod u drugačiji i upečatljiv glazbeni pravac.

- Radi se o atipičnoj pjesmi kojoj je teško odrediti žanr. Inspiriran djetinjstvom, selidbom, odrastanjem i ljudima oko sebe napisao sam pjesmu koja govori o čovjekovoj potrebi da se petlja gdje mu nije mjesto i o tome kako svi žele imati više nego što mogu, iz čega nastaje nezadovoljstvo i opterećenost nebitnim stvarima u životu - kaže Vedran.

Glazbeni producent je Hrvoje Prskalo, a za spot je zaslužan Raul Brzić.

- Ovaj put mislim da se stvarno dogodio klik, jer smo aranžman doveli na novu, malo moderniju razinu. Snimali smo na više lokacija po Zagrebu, a glumili smo izbjeglice koje putuju besciljno kroz vrijeme i prostor, odnosno ljude koji odlaze u potrazi za mjestom gdje će biti shvaćeniji i prihvaćeniji. Plesni pokreti prikazuju sraz između normalnog stanja čovjeka i stanja u kojem potpuno poludi i prelazi granice. - objasnio je Vedran.

Komentara 1

ZI
ziko555
20:54 20.03.2018.

Nije se dogodio klik izmedju mene i njegove pjesme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije