Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite!

Večer za pamćenje uz Igora Geržinu

Igor Geržina
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/2
14.09.2015.
u 16:50

Na pozornici će mu se pridružiti i dragi gosti, kolege glazbenici s kojima je surađivao u svojoj dugogodišnjoj karijeri: Aki Rahimovski, Nina Badrić, Jacques Houdek, Bane – Songkillers, Ervin Baučić, Valerija Nikolovska, Mirza Soul Shadow te zbor Izvor

Najpoznatiji hrvatski saksofonist i miljenik mnogih hrvatskih glazbenih zvijezda, Igor Geržina održat će veliki slavljenički koncert 12. listopada u kazalištu Kerempuh te uz poznate vokalne goste i prateći ansambl obilježiti 30 godina umjetničkog djelovanja te sudjelovanje na više od 100 diskografskih izdanja.

Na svečanom koncertu na pozornici će mu se pridružiti i dragi gosti, kolege glazbenici s kojima je surađivao u svojoj dugogodišnjoj karijeri: Aki Rahimovski, Nina Badrić, Jacques Houdek, Bane – Songkillers, Ervin Baučić, Valerija Nikolovska, Mirza Soul Shadow te zbor Izvor.

Hrvatska saksofonska senzacija, kako ga od milja zovu radijski prezenteri, ove godine slavi okruglih 30 godina svog umjetničkog djelovanja i sviranja saksofona. Geržina je imao čast dijeliti pozornicu s gotovo svim poznatim imenima na hrvatskoj glazbenoj sceni i uvijek je odlično prihvaćen od publike iako mnogi ne znaju da se iza njega krije i uspješna samostalna karijera. Diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i specijalizirao se na najpoznatijoj svjetskoj jazz školi Berklee College Of Music u Bostonu. Poznat je po dugogodišnjim suradnjama sa svim velikim
imenima hrvatske glazbene scene, a trenutno radi i kao glazbeni producent Jazz orkestra HRT-a. Dobitnik je mnogih glazbenih nagrada među kojima se nalazi i 8 Porina te 6 nagrada Status za najboljeg instrumentalista godine.

Podsjetimo također, s autorskim albumima Metropolis (2012.) i One Click World (2013.) ostvario je izuzetan radijski uspjeh na čak četiri kontinenta u zemljama poput: SAD, Kanada, V.Britanija, Njemačka, Francuska, Italija, Poljska, Švicarska, Španjolska, Brazil i Australija te je dobio odlične recenzije s obje strane Atlantika.

Svečani ugođaj kazališta, odličan glazbeni ansambl i izuzetni gosti garancija su vrhunskog glazbenog spektakla i sigurni smo da će svi posjetitelji tu večer uživati te tako na najljepši način podržati glazbu i stvaralaštvo ovog vrhunskog umjetnika!

ULAZNICE

Ulaznice možete potražiti na: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/igor-gerzina-saksofon-i-ja-zagreb-satiricko-kazaliste-kerempuh-408403/event.html

Foto: PR FOTO

>>Igor Geržina: Saksofon i ja – naših prvih 30 godina

>>Igor Geržina predstavio pravi ljetni hit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije