Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretna obitelj

U bolnici završila i rođakinja Bobbi Kristine, diva Dionne Warwick

bobbi
Foto: Pixsell
07.02.2015.
u 19:00

Doznalo se da je sestrična njezine majke Whitney Houston, pjevačica Dionne Warwick (74), također dva tjedna bila hospitalizirana zbog pada u kupaonici te je morala operirati gležanj.

Gotovo nevjerojatne okolnosti vrte se oko nesretne Bobbi Kristine Brown (21) koja se u bolnici u L. A.-u bori za život. Doznalo se da je sestrična njezine majke Whitney Houston, pjevačica Dionne Warwick (74), također dva tjedna bila hospitalizirana zbog pada u kupaonici te je morala operirati gležanj.

Pala je u subotu 24. siječnja, a hitna pomoć pozvana je u 10.19 sati. Za Bobbi Kristinu poziv hitnoj stigao je točno tjedan dana kasnije, 31. siječnja u 10.25 sati. Kristinin dečko Nick Gordon je pak pod istragom zbog sumnje da je istukao Bobbi Kristinu prije nego što je u nesvijesti dovezena u bolnicu.

>> Bobbi Kristina i dalje na aparatima koji je održavaju na životu

Komentara 1

Avatar ne_znam_ja_nista
ne_znam_ja_nista
08:10 08.02.2015.

nick gordon nije kristinin decko kako ste napisali, nego muz. Ako vec pisete neki clanak, prvo provjerite cinjenice, nije li to bit novinarstva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije