Naslovnica Showbiz

Duple transformacije: U sljedećoj emisiji nastupaju dva Elvisa

Uz Damira Poljičaka u glazbenu legendu, Elvisa Presleya, biti transformiran i David Bojčić
21. ožujka 2018. u 17:32 1 komentara 340 prikaza
Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/10

Jedna od novosti pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' su duple transformacije u istu glazbenu legendu, i to na način da uz jednog kandidata nastupi i dijete transformirano u tu istu pjevačku zvijezdu.

MAJA BAJAMIĆ U ovom showu želim napredovati kao umjetnica

Prvi takav duet vidjet ćemo u drugoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', pa će tako uz Damira Poljičaka u glazbenu legendu, Elvisa Presleya, biti transformiran i David Bojčić. ''David je jako talentiran, super pleše, on mi je velika pomoć'', komentirao je Damir svog partnera na bini u ovotjednoj emisiji. ''Ti ćeš biti bolji glas od Elvisa, ja ću biti bolje tijelo od Elvisa'', prognozirao je David ususret zajedničkom nastupu s kandidatom showa Damirom Poljičakom, a izvest će hit ''Blue suede shoes''. Damir je bio na drugom mjestu rang liste nakon nastupa u prvoj epizodi, a kako će se snaći u ulozi kralja rock'n'rolla saznat ćemo u još zabavnijoj drugoj emisiji popularnog showa Nove TV.

Pobjednica prošlotjedne emisije Maja Bajamić će ovaj put izvesti hit od Panjabi MC, a s obzirom na jezik na kojem je pjesma Mundian to bach ke, komentirala je: ''Što ću ja s tekstom, što će tekst sa mnom? Ovo je definitivno jedna od stvari koju ne bih nikad odabrala, ali evo ona je odabrala mene.''

Anu Vilenicu vidjet ćemo transformiranu u Kelis, a izvest će pjesmu Trick me. ''Dobila sam uputu da budem Massimo iznutra, a Kelis izvana'', rekla je Ana ususret ovotjednoj emisiji.

Davor Dretar Drele nakon transformacije u Milu Kekina prvi put ulazi u ulogu jedne pjevačice, a za zadatak je dobio transformaciju u estradnu ikonu Nedu Ukraden. ''Gljiva je očito prepoznala da gospođa Neda i ja otprilike isto vibriramo, jednakim fizičkim intenzitetom'', komentirao je Drele te primijetio da će ovaj nastup njemu biti veliki vokalni izazov. ''Neće biti lagano i poprilično me strah'', dodao je.

Freddieja Mercuryja je dobio za zadatak Matko Knešaurek, dok će Amel Ćurić u drugoj epizodi na jedan dan postati Josipa Lisac. Katarina Baban prvi puta ulazi u cipele jednog pjevača, a za zadatak je dobila transformaciju u Rickyja Martina. Tina Turner opet dolazi u show ''Tvoje lice zvuči poznato'', a ovaj put zahvaljujući natjecateljici Paoli Valić Bekić.

Domjenak nakon dodjele medijskih nagrada Večernjakova ruža SVI SU ODUŠEVLJENI Večernjakova ruža na društvenim mrežama - Šprajc: 'Stvarno divno miriše' Katarina Baban KATARINA BABAN Lakše primam kritiku nego 'dobronamjeran' savjet Tvoje lice zvuči poznato TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Maja Bajamić kao Aretha razvalila i odnijela prvu pobjedu!
ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas