Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

Duple transformacije: U sljedećoj emisiji nastupaju dva Elvisa

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/10
21.03.2018.
u 17:32

Uz Damira Poljičaka u glazbenu legendu, Elvisa Presleya, biti transformiran i David Bojčić

Jedna od novosti pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' su duple transformacije u istu glazbenu legendu, i to na način da uz jednog kandidata nastupi i dijete transformirano u tu istu pjevačku zvijezdu.

Prvi takav duet vidjet ćemo u drugoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', pa će tako uz Damira Poljičaka u glazbenu legendu, Elvisa Presleya, biti transformiran i David Bojčić. ''David je jako talentiran, super pleše, on mi je velika pomoć'', komentirao je Damir svog partnera na bini u ovotjednoj emisiji. ''Ti ćeš biti bolji glas od Elvisa, ja ću biti bolje tijelo od Elvisa'', prognozirao je David ususret zajedničkom nastupu s kandidatom showa Damirom Poljičakom, a izvest će hit ''Blue suede shoes''. Damir je bio na drugom mjestu rang liste nakon nastupa u prvoj epizodi, a kako će se snaći u ulozi kralja rock'n'rolla saznat ćemo u još zabavnijoj drugoj emisiji popularnog showa Nove TV.

Pobjednica prošlotjedne emisije Maja Bajamić će ovaj put izvesti hit od Panjabi MC, a s obzirom na jezik na kojem je pjesma Mundian to bach ke, komentirala je: ''Što ću ja s tekstom, što će tekst sa mnom? Ovo je definitivno jedna od stvari koju ne bih nikad odabrala, ali evo ona je odabrala mene.''

Anu Vilenicu vidjet ćemo transformiranu u Kelis, a izvest će pjesmu Trick me. ''Dobila sam uputu da budem Massimo iznutra, a Kelis izvana'', rekla je Ana ususret ovotjednoj emisiji.

Davor Dretar Drele nakon transformacije u Milu Kekina prvi put ulazi u ulogu jedne pjevačice, a za zadatak je dobio transformaciju u estradnu ikonu Nedu Ukraden. ''Gljiva je očito prepoznala da gospođa Neda i ja otprilike isto vibriramo, jednakim fizičkim intenzitetom'', komentirao je Drele te primijetio da će ovaj nastup njemu biti veliki vokalni izazov. ''Neće biti lagano i poprilično me strah'', dodao je.

Freddieja Mercuryja je dobio za zadatak Matko Knešaurek, dok će Amel Ćurić u drugoj epizodi na jedan dan postati Josipa Lisac. Katarina Baban prvi puta ulazi u cipele jednog pjevača, a za zadatak je dobila transformaciju u Rickyja Martina. Tina Turner opet dolazi u show ''Tvoje lice zvuči poznato'', a ovaj put zahvaljujući natjecateljici Paoli Valić Bekić.

Komentara 1

ZA
Zagy154
18:07 21.03.2018.

kad sam vidio žiri odustao sam od gledanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije