Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvala fanovima

Tony Cetinski ne skriva sreću zbog velikog uspjeha, a obožavatelji poručuju: Uvijek ispred svih

Tony Cetinski provozao se po Opatiji na elektri?nom biciklu
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
19.03.2023.
u 10:02

Glazbenik se zahvalio svojoj publici koja je s velikim oduševljenjem dočekala njegov novi singl "Vojnik pod zvijezdama" koji na YouTubeu ima preko pola milijuna pregleda

Tony Cetinski nedavno je objavio svoju novu pjesmu "Vojnik pod zvijezdama", a sada se svojim vjernim obožavateljima zahvalio na velikom interesu za njegov singl koji je ostvario izvrstan uspjeh u kratkom periodu otkako je pušten u eter. 
- Wow! Pola milijuna pregleda i osmo mjesto u trendingu u samo 10 dana !!!Hvala hvala hvala! Vaš vojnik pod zvijezdama - napisao je Tony na društvenim mrežama. 

- Ova pjesma, dira u srce. Ova pjesma je sve ono što čini život, i stvarnost oko nas.. Svaka čast.. Predivna pjesma, i još ljepše riječi. Himna nas, kojima je ljubav zakon najjači od svih!!! Toni,kao i uvijek ispred svih jer pjeva samo srcem. Hvala Toni, što si me podsjetio da nas svjetlost nikad ne napušta, ona zalazi samo da osvijetli zvjezdano nebo nade. Ova pjesma je predivna, savršeno otpjevana, bezvremenska, ovo je Tonijev "Trag u beskraju", bravo - samo je dio komentara i pozitivnih reakcija Tonijevih obožavatelja na njegovom YouTube kanalu na kojem pjesma "Vojnik pod zvijezdama" ima 519 tisuća pregleda.

Ovu posebnu pjesmu Tony je odlučio pokloniti svim ženama svijeta na dan posvećen samo njima, ovogodišnjem Danu žena, ali i vojsci ljubavi, svojim vjernim fanovima. Time je još jednom potvrdio zašto je obožavan svih ovih godina, ne samo kao glazbenik, već i kao čovjek koji to što radi, radi iz čiste ljubavi. Upravo zato slovi za najeminentnijeg i najtraženijeg glazbenika na sceni diljem regije i šire. Svoje oduševljenje novom pjesmom nije skrivao, no glavnu riječ je ipak prepustio 'Vojniku pod zvijezdama', moćnom tekstu koji govori sam za sebe.

 

 

"Vrlo je teško govoriti o samom sebi, tako i o pjesmi, pa bih volio da pjesma sama kaže ono što ima za reći, a ima. Ono što samo mogu potvrditi ovog puta s još većom sigurnošću, to je kako duboko vjerujem u ovu pjesmu i poruku koju nosi sa sobom, te da će pronaći put do publike, a u kojoj će se mnogi pronaći. Iz prostog razloga što lako ulazi u uho, ali i srce, a ono što jednom dođe do srca, tamo i ostaje. 'Vojnika pod zvijezdama' iz sveg srca i s velikom radošću posvećujem svim ženama, ali i svojoj vojsci ljubavi, vjernoj publici koja stoji uz mene cijelo ovo vrijeme. Samo ljubav!", rekao je Tony Cetinski.

Ključne riječi

Komentara 6

T2
Tomo_20
11:00 19.03.2023.

Pola glave je ipak celavo hahaha

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
13:32 19.03.2023.

Zašto on me podsjeća na punoglavca?

JO
jocoudriga
10:54 19.03.2023.

Da sreća je ne biti ćelav....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije