Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavi 56. rođendan

Rijetko se pojavljuje u javnosti: Jedna od najljepših žena s TV-a promijenila se nakon brojnih zahvata

Foto: Screenshot
1/9
18.03.2023.
u 21:50

Uloga u "Gilmoricama" joj je donijela nagradu Zlatni globus, a popularna je bila i serija "Roditelji i djeca" u kojoj je glumila sa svojim bivšim životnim partnerom glumcem Peterom Krausom

Uloga Lorelai Gilmore u seriji "Gilmorice" proslavila je 56-godišnju glumicu Lauren Graham koja je u seriji glumila od 2000. do 2007. godine u sedam sezona serije. Inače, baš danas Luaren slavi svoj 56. rođendan. Lauren je u seriji počela glumiti kao 33-godišnjakinja i sve je osvojila ulogom samohrane majke koja ima prijateljski odnos sa svojom kćeri koju je utjelovila glumica Alexis Bledel (41). 

Lauren je u vrijeme najveće slave bila često na listama najljepših žena Hollywooda, pogotovo među onima na televiziji, a budući da se rijetko posljednjih godina pojavljuje u javnosti, njezine najnovije paparazzo fotografije snimljene su 2021. godine, a pokazale su kako je i ona postala sljedbenica trenda botoksiranja u Hollywoodu.

Izgled TV ljepotice se sasvim promijenio. Paparazzi su je tada snimili dok je napuštala jedan restoran u Los Angelesu gdje je bila na ručku s prijateljicama i teško je bilo na tim fotografijama prepoznati Lauren iz "Gilmorica" jer joj se lice promijenilo od botoksa na koji ide redovito, a operirala je i nos i bila na faceliftingu. Onom licu po kojem ju je publika zapamtila i zavoljela više nema ni traga.

Foto: profimedia

Što se tiče ranijeg života prije glumačke karijere, nakon što je završila svoje obrazovanje u Texasu, Graham se vratila u New York City gdje je prvo zarađivala za život kao konobarica i učiteljica koja je držala repeticije za SAT testove. Nekad se i pojavljivala u javnosti noseći kostim Strikera, maskote psa američkog FIFA Svjetskog kupa 1994. godine. Iduće godine preselila se u Hollywood. Počela se pojavljivati u raznim reklamama za proizvode kao što su Cascade deterdžent za perilicu posuđa, Dimetapp, AT&T i Lean Cuisine te je kratko bila voditeljica na The Movie Channelu.

Između 1996. i 1997. Graham je postala redovita zvijezda u nekoliko NBC-jevih serija pa se tako pojavila i serijama ‘Seinfeld’, ‘Townies’ i ‘City’. Glumila je holivudsku producenticu koja se zaljubila u detektivku Rey Curtis u trodijelnoj epizodi "Zakona i reda", gdje je glumila uz Scotta Cohena, koji će kasnije glumiti jednog od Grahamovih ljubavnih interesa (Max Medina) u "Gilmoricama". 

 

Uloga u "Gilmoricama" joj je donijela nagradu Zlatni globus, a popularna je bila i serija "Roditelji i djeca" u kojoj je glumila sa svojim bivšim životnim partnerom glumcem Peterom Krausom s kojim je bila u vezi od 2010. do 2021. godine. 

VIDEO Za njih su godine samo broj, a nas su oduševili svojim plesom na pjesmu Leta 3!

Komentara 4

DI
dino85
22:55 18.03.2023.

Kad vidim ove "najljepše žene" kako su ih kirurzi, i njihov mozak upropastili, vjerujte da je moja supruga prava ljepotica, na spram ovima, kad nabaci malo šminke i koju ljepu krpicu, i dan danas s 58 godina ostanem bez teksta, i u sebi pomislim " koji si ti srećković".

Avatar Bomba*
Bomba*
12:27 19.03.2023.

ne razumijem zašto pored svih prirodnih preparata koji postoje neki idu sebi ubrizgavati taj otrovni botox

PO
poluprovokator
23:19 18.03.2023.

Top je odradila ulogu i vrhunski izgledala. Takvu cu ju pamtiti. Holywood surovo jede svoje heroje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije