Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova zvijezda

Tko je Ilma koja osvaja božanskim glasom? 18 joj je godina, a nedavno se i udala

Foto: Instagram
01.12.2018.
u 08:28

Ilma se nedavno udala za svog dugogodišnjeg dečka Sedina Lakaču. Iako mašta o svjetskoj karijeri, da mora birati između karijere i majčinstva, izabrala bi majčinstvo.

Ako sinoć niste gledali RTL-ove “Zvijezde” pogledajte reprizu ili barem u YouTube upišite ime Ilme Karahmet. Njezin božanski glas već je rasplakao žiri i gledatelje, a Jacques Houdek, koji joj je mentor u ovom showu, u nekoliko navrata joj je rekao da je kraljica emocija na pozornici i bio je posve u pravu.

Ova 18-godišnjakinja dolazi iz glazbene obitelji i ne čudi što je ovako talentirana, a već s 13 godina imala je zapažen nastup u showu “X Factor”. – Najviše slušam pop, R&B i soul, a najdraži izvođači su mi Toše Proeski, Sam Smith i Mariah Carey – ističe Ilma za RTL. No žiri nije kupila pop-skladbom, već sevdalinkom koji je otpjevala na molbu Tončija Huljića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILMA KARAHMET® (@ilmakarahmet_official) on

Od svoje 13 do 15 godine proputovala je gotovo cijeli svijet i upravo to smatra najdragocjenijim životnim iskustvom. Ilma je nastupila u New Yorku na internacionalnom festivalu jezika i kulture, a osim u Americi, u sklopu istog festivala nastupila je i u Turskoj, Maroku, Njemačkoj, Belgiji, Rumunjskoj.

Ilma kaže kako je ambiciozna, komunikativna i strpljiva osoba, a da je snalažljiva pokazala je i prilikom posjeta New Yorku, kada se zaputila iz Brooklyna u Manhattan kako bi vidjela svoje prijatelje koji su bili smješteni u drugom učeničkom domu.
Nisam imala ni adresu, no uspjela sam se snaći i na kraju sam ostala s njima tri dana – ispričala je ova 18-godišnjakinja koja se za vrijeme snimanja showa “Zvijezde” udala za svog dugogodišnjeg dečka Sedina Lakaču. Priznaje da mašta o svjetskoj karijeri, ali isto tako želja joj je i dalje ostati živjeti u svom gradu. Na pitanje da mora birati između glazbene karijere i majčinstva, bez razmišljanja odgovara: – Izabrala bih majčinstvo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Popodnevna kafica sa mojim muzicem 💙💝

A post shared by ILMA KARAHMET® (@ilmakarahmet_official) on

Pogledajte i gdje su danas i što rade zvijezde prvog hrvatskog realityja. 

Ključne riječi

Komentara 16

AN
ante555
09:49 01.12.2018.

I moja ima sve 5-ice na faksu, bavi se znanstvenim radom, lijepa je i ima sve prednosti ispred ove. A ova samo što nije dobila odlikovanje za Ništa. Dosadni ste.

SL
slovenc007
10:20 01.12.2018.

Sječam se je još iz Srbskog x faktora. Nemam ništa ljepo za reči. Pravo lice je pokazala kad je ispala. I to da se neko u današnje vreme uda sa 18 godina sve priča o njemu!

MA
malisani
18:50 01.12.2018.

Selma, Samra, Ilma, ima li neka naša?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije