Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna izvedba

Pljušte negativni komentari – Ilma Karahmet ispala iz X Factora!

ilmakarahmet
Foto: Screenshot
1/2
05.03.2014.
u 09:35

Karahmet je pjevala pjesmu "Kao ptica na mom dlanu" grupe Piloti. Njezin odlazak žiri je objasnio činjenicom da je premlada...

Ilma Karahmet oduševila je žiri i publiku svojim izvrsnim glasom u showu X Factor Adria. Sa svega 13 godina Ilma je bacila na noge sve na audiciji na kojoj je izvela pjesmu "Ima jedan svijet". Ipak, to nije bilo dovoljno pa je Ilma u jučerašnjoj emisiji ispala iz natjecanja. Negativni komentari pršte sa svih strana, a zavladale su teorije da je natjecanje namješteno te kako je Ilmi nanesena nepravda, piše Blic.

Karahmet je pjevala pjesmu "Kao ptica na mom dlanu" grupe Piloti. Njezin odlazak žiri je objasnio činjenicom da je premlada. – Ilma, siguran sam da najbolje pjevaš od svih natjecatelja u X Factoru, ali siguran sam i da je ovo Maidovih pet minuta, Ilma ide kući – rekao je Joksimović.

Kristina Kovač i Emina Jahović glasale su za njezin odlazak jer je premlada, a jedini koji ju je pokušao spasiti bio je njezin mentor Kristijan Lesendić, inače frontmen grupe Piloti.

>>Slatka Ilma Karahmet oduševila žiri X Factora maestralnom izvedbom

Komentara 2

PO
pokahontas
22:02 05.03.2014.

a netko mi je jednom rekao da nema glupih pitanja nego samo glupih odgovora... taj netko bi trebao vidjeti ovu mudru anketu ....

AB
alma.bos
18:18 05.03.2014.

Kakva je ovo podvala? Napravili ste anketu da zbunite glasace tako da su oba odgovora negativna po Ilmicu. Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije