Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova terapija

Tajči je presretna, konačno je u glasu supruga osjetila nadu u ozdravljenje

Tajči
Foto: Pixsell
1/4
30.05.2017.
u 13:10

Matthew je otkrio da mu je liječnik rekao da je podoban za testiranje novog oblika terapije, vrlo uspješne u borbi protiv raka.

Nakon što su Matthewu Cameronu, 46-godišnjem suprugu Tatjane Cameron poznatije kao Tajči, dijagnosticirali rak pluća, stižu od njih dobre vijesti.

Naime, Matthew je otkrio da mu je liječnik rekao da je podoban za testiranje novog oblika terapije, vrlo uspješne u borbi protiv raka.

– Prvi razgovor je u srijedu, a onda ću znati što dalje – napisao je i dodao da vjeruje u pozitivan ishod jer se istoj terapiji podvrgnuo i njegov susjed koji također boluje od raka. Vijest je komentirala i Tajči.

– Kada me nazvao, njegov glas zvučao je poput prvih zraka sunca nakon duge, mračne oluje. Kao da je ‘sila’ opet s njim. Bilo je tako lijepo čuti pravu nadu – napisala je Tajči nadajući se mogućem ozdravljenju. Matthew se i početkom svibnja podvrgnuo terapiji koja je za sada, napisao je, zaustavila širenje bolesti. 

Komentara 4

OB
ObrenM
18:03 30.05.2017.

Bolje je vidjeti ljubljenje muskog "bracnog"para nego citati o velikoj ljubavi supruznika.

AN
antonelić
13:26 30.05.2017.

sada nam je svima lakša svakodnevnica kad znamo da je krenulo na bolje sa matthewom ... još da se poklope pozitivne vijesti vezano za agrokor , algoritam i vijadukt ... petrokemija je spašena , kuna jača , bdp raste ,, strani turisti troše eure ... konačno smo krenuli u blagostanje , kao što je najavila dr.kolinda ...

RI
rikavac
14:05 30.05.2017.

osjetila nadu u ozdravljenje?! Jako interesantno da preko glasa osjeti nadu u ozdravljenje. Pisete gluposti o bezveze ljudima. Nije jedini koji boluje od raka i nije jedini koji ce umrijet od raka jer za to nema lijeka. Sve sam to prosao sa svojim ocem jedan dan osjetis nadu drugi pet nikako i na kraju nema lijeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije