Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć

Gavella pokrenula humanitarnu akciju za liječenje glumice Ankice Dobrić

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell, Tomislav Miletić/Pixsell, Davor Višnjić/Pixsell
1/3
18.05.2017.
u 12:51

Ansambl kazališta Gavella 1. lipnja predstavu "Nevidljivi" odigrat će za potporu i pomoć u liječenju svoje kolegice i prijateljice

Teatar.hr na svojim internet stranicama objavio je poziv kazališta Gavella u kojem mole sve da se priključe akciji za potporu i pomoć u liječenju glumice Ankice Dobrić čije je matično kazalište Gavella. 

Naime, kako bi pomogli svojoj kolegici u Gavelli će 1. lipnja predstavom "Nevidljivi" prikupiti sredstva za pomoć u liječenju Ankice Dobrić.

Dragi kolege i prijatelji kazališta. Prijatelji su ljudi koje susrećemo na svom putu i na koje se možemo osloniti i u radosti i u boli, a da njihova ljubav nikad ne postavlja uvjete. Pozivamo vas na predstavu ‘Nevidljivi’ Tene Štivičić u režiji Matjaža Pograjca, 1. lipnja 2017. s početkom u 21.30 sati, koju će ansambl kazališta Gavella odigrati za potporu i pomoć u liječenju prijateljice i kolegice Ankice Dobrić. Ulaznice možete nabaviti na blagajni kazališta Gavella po cijeni od 70 kuna - piše u Gavellinom pozivu. 

 

Komentara 1

M3
Miške 3
14:48 18.05.2017.

A kej joj je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije