Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADE MTV-JA

Svi pričaju o novom velikom Travoltinom gafu: 'Zar je stvarno mislio da je to Taylor'?

Foto: Screenshot
1/3
27.08.2019.
u 08:50

Najboljim spotom proglašen je "You Need to Calm Down" od Taylor Swift, koja je na pozornicu došla u pratnji prijatelja i glumaca u spotu. Travolta je, međutim, krenuo dati nagradu Jade Jolie, drag queen zvijezdi showa "Ru Paul's drag race".

Pet godina nakon što je krivo pročitao ime pjevačice  Idine Menzel na dodjeli Oscara, svijet bruji o novom gafu Johna Travolte. Glumac je noćas s repericom Queen Latifah proglasio nagradu za spot godine na dodjeli MTV-jevih nagrada.

Najboljim spotom proglašen je "You Need to Calm Down" od Taylor Swift, koja je na pozornicu došla u pratnji prijatelja i glumaca u spotu. Travolta je, međutim, krenuo dati nagradu Jade Jolie, drag queen zvijezdi showa "Ru Paul's drag race". Inače,  Jade u ovom spotu imitira Taylor, pa je to možda i bio razlog zašto ih je Travolta zamijenio. 

 

Naravno, društvene mreže odmah su krenule s novim zezanjem na ačun slavnog glumca. 'Zar je stvarno mislio da je to Taylor', ' Travolti se ponovila Adele Dazeem', bili su neki od statusa na društvenim mrežama,  a video s dodjele na svom je Instagramu objavila i Jade Jolie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂😂🤷‍♀️❤️Almost got my first award tonight thanks to @johntravolta 😂😂😂😘😘😘

A post shared by Jade Jolie (@missjadejolie) on

- Danas sam zamalo dobila svoju prvu nagradu zahvaljujući Johnu Travolti - napisala je Jade. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
15:14 27.08.2019.

čovjek treba naočale, ali je previše tašt da bi priznao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije