Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks skandal

Svi ga napuštaju: Sony izbrisao R. Kellyja s liste izvođača

Foto: REUTERS
1/4
21.01.2019.
u 07:00

Svi pjevačevi dosadašnji glazbeni uradci ostat će u katalogu kompanije, a to uključuje i njegov Božićni album iz 2016.

Kompanija Sony Music odlučila je da neće više surađivati s R&B pjevačem R. Kellyjem optuženim za seksualno zlostavljanje maloljetnica, javlja Variety.

R. Kelly je nakon dokumentarca koji je emitirala američka mreža Lifetime, u kojem su mnogobrojne žrtve javno progovorile o pjevačevom zlostavljanju uklonjen s internetske stranice diskografske kuće RCA Records, na kojoj se mogu vidjeti svi izvođači koji su s njima potpisali ugovor. Izvor blizak Sony Musicu tvrdi da oni ne namjeravaju javno komentirati situaciju.

Svi pjevačevi dosadašnji glazbeni uradci ostat će u katalogu kompanije, a to uključuje i njegov Božićni album iz 2016.
Trenutni Kellyjev savjetnik, Don Russell izjavio je za Rolling Stone da je nekoliko diskografskih kuća zainteresirano za suradnju s pjevačem.

- Mi razumijemo poziciju u kojoj se trenutno nalazi RCA Records i da se oni trenutno ne žele suočiti se sa situacijom u kojoj se našao R. Kelly. On to razumije i osobno nema nikakvih problema s diskografskom kućom. - rekao je Russell. 

Pogledajte koji su poznati glumci i voditelji umrli na snimanju:

 
Ključne riječi

Komentara 1

LI
lipotan
11:51 21.01.2019.

Sada se mora vratiti u geto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije