Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u splitu

Švedska manekenka koja je prisvojila otok Jaz izašla je iz zatvora, sukobila se s policajcima u trgovini

Foto: Profimedia
1/3
24.06.2022.
u 09:44

Poslije detaljne obrade ispostavilo se da je Isabella Lindblom bila pod utjecajem alkohola te da je u krvi imala 1,26 promila. Objasnila je da je bila žedna zbog čega je pila džin koji je imala sa sobom.

Švedska manekenka Isabella Lindblom (31) izašla je iz zatvora. Bila je uhićena 15. lipnja zbog remećenja javnog reda i mira u trgovini zbog čega je u zatvoru na Bilicama provela devet dana. Djelatnici trgovine u kojoj je provela četiri sata pozvali su policiju te im objasnili da smeta posjetiteljima. 

Kako piše Dalmatinski portal, nakon što je policajac stigao u trgovinu, manekenku je pronašao na odjelu s cvijećem. Kada ga je ugledala, Isabella je počela vikati, a policajac je pozvao pojačanje. Kako bi je smirili, policajci su morali primijeniti silu, točnije zahvat ''ključ na lakat'' kako bi je priveli. 

Poslije detaljne obrade ispostavilo se da je bila pod utjecajem alkohola te da je u krvi imala 1,26 promila. Objasnila je da je bila žedna zbog čega je pila džin koji je imala sa sobom. 

Odvedena je kasnije na psihijatriju, no brzo je bila privedena na Općinski prekršajni sud u Splitu. Zadržana je u zatvoru na Bilicama do rasprave koja je održana u četvrtak. 
Lindblom je negirala prekršaj, a sutkinja ju je nakon svjedočenja policajca osudila na devet dana koje je već izdržala u zatvoru te će morati platiti troškove postupka u vrijednosti od 300 kn
Podsjetimo, Šibenski portal prije nekoliko dana donio je priču o Lindblom na koju su se žalili mještani. Oni su kazali da je zauzela cijeli otok za sebe te da je tjerala posjetitelje.

Inače, na tom otoku nema kuća, pa je spavala u mreži među stablima, a naselila je i kokoši.

– Priča se i da govori kako je Hrvatska zemlja u kojoj se može raditi što hoće – rekla je jedna Rogozničanka za ovaj portal. S ovim slučajem bili su upoznati i u Lučkoj kapetaniji i komunalnom redarstvu Općine Rogoznica, a intervenirala je i policija. 

– Naš komunalni redar izlazio je dva-tri puta na dojave o neredu koji radi ta žena. Pomorska policija također je intervenirala, naplatila joj kaznu i dala rok od 24 sata da napusti otok – rekla je Anita Živković, načelnica Općine Rogoznica za ovaj medij. Lindblom je u međuvremenu napustila otok, a potom je viđena u Splitu u autobusu.

VIDEO Sejo Sexon predstavio je novi album Zabranjenog pušenja: 'Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu'

 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:53 24.06.2022.

"Objasnila je da je bila žedna zbog čega je pila gin koji je imala sa sobom." - od sad nikud ne idem bez džina.

CA
cavecanem
09:59 24.06.2022.

pa pogledajte jadnu kako je mršava, gladna je zato nervozna, treba joj kupit ćevape kao terapiju

DU
Deleted user
10:03 24.06.2022.

Teško se resocijalizirati s takvim okruženjem? Često sam imao slučaj promatrati te skandinavce koji su obično vikendom odlazili na rejs po Baltiku ili sjevernom moru kako bi po nižim cjenama kupovali jaka alkoholna pića. Njihov cilj je bio naroljati se do iznemoglosti, ležali bi poslije toga na klupama za sjedenje, poneki bi povraćali. U nekim skandinaskim zemljama su ograničenja kod kupnje alkohola, tako da je za njih HR raj na zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije