Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetko izdanje

Nasmijana Danijela Dvornik pozirala samo u ručniku i pokazala tetovažu na bedru

Foto: Instagram
1/11
24.06.2022.
u 08:00

Zamotana u bijeli ručnik i s rozim na glavi, namazala je tijelo kremom, a na drugoj je fotografiji koju je podijelila pokazala dio tetovaže koja je oduševila pratitelje.

Danijela Dvornik (55) s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je fotografije na kojima je pozirala samo u ručniku, a na jednoj je otkrila i tetovažu na bedru. 

Izdanje je to kakvo ne viđamo često od nje. A iako ne dijeli često baš ovakve fotografije, nije rijetkost da se hvali svojim tijelom kojim se ponosi nakon brojnih odlazaka u teretanu

"Počelo je ono doba godine kada bih se trebala kupati u mlijeku za tijelo. Dakle, uz sve ovo sunce i more, uz svu moju pažnju i brigu, koža je žedna hidratacije. Ja se barem dva puta dnevno mažem mlijekom za tijelo", napisala je Danijela u objavi.

Foto: Screenshot

Na jednoj fotografiji pratitelji su primijetili i tetovažu na bedru.

Foto: Screenshot

"Danijela odlično izgledate sve pohvale", "Nikad ljepša i zgodnija", pohvalili su je pratitelji.

Inače, Danijela se tijekom pandemije koronavirusa preselila na Brač i tamo uredila kuću na obali, a uređenje često dijeli s pratiteljima. Zbog toga joj često na ljeto dolaze unuke njene kćeri Elle Dvornik (31), Balie i Lumi, koje obožavaju more. 

VIDEO>>Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

Ključne riječi

Komentara 10

GM
gmižić
08:50 24.06.2022.

Sretne li zemlje sa ovakvim zvijezdama.

SA
sargu123
09:03 24.06.2022.

Oglašava se?

ST
stomiovotreba
10:33 24.06.2022.

Zbog cega mi moramo da citamo vijesti o ovoj, objektivno, potpuno beznacajnoj osobi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije