Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO DRUGAČIJA

Supruga bivšeg najplaćenijeg Dinamovca neprepoznatljiva na novim fotkama, podvrgnula se zahvatu?

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/10
15.10.2020.
u 18:58

Bolja polovica bivšeg nogometaša Dinama Juniora Fernandesa, Marta Fernandes, podijelila je najnoviju fotografiju na Instagramu zbog čega se mnogi pitaju je li se podvrgnula zahvatima uljepšavanja.

Selfie s raspuštenom kosom i žarkim crvenim ružem dobitna su kombinacija Marte Fernandes koja je zaludjela fanove na Instagramu. Međutim, nekolicina je primjetila da izgleda poptuno drugačije nego prije zbog čega su pomislili da se podvrgla estetskim zahvatima.

Nepoznato je je li fotografija provučena samo kroz filtere ili su u pitanju fileri te manje korekcije, ali svejedno Marta i dalje blista. Možda je za to zaslužno majčinstvo, s obzirom da je u kolovozu ove godine rodila drugog sina Adriana Matiasa.

1/3

Novim članom u obitelj pohvalila se na društvenim mrežama gdje inače često dijeli trenutke iz privatnog života, a njezinim pratiteljima za oko je zapela fotografija izlaska iz rodilišta na kojoj Marta pozira sa sinovima i majkom, ali i narančastom Birkin torbicom vrijednom oko 100.000 kn.

Foto: Instagram screenshot

- Napokon idemo doma. Osjećam se blagoslovljeno - napisala je poznata ljubiteljica skupih krpica u opisu fotografije. Koliko voli luksuz dokazuje i Versace dekica s kojim je prekrila tek rođenog sina pri izlasku iz rodilišta. Inače, Marta sa suprugom Juniorom ima i 2-godišnjeg sina Matea koji je baš kao i njegovi roditelji od glave do pete u dizajnerskim komadima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije