Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Slama srce! Nakon bolnog gubitka sina, pjevač slomio mnoge jednom rečenicom

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
15.10.2020.
u 16:59

Na sinoćnjoj dodjeli Billboard Music Awardsa u posebnom nastupu Johna Legenda, pjevača koji je nedavno doživio težak gubitak, svi su bili preplavljeni emocijama.

Sinoć se održala dodjela Billboard Music Awards tijekom koje je pjevač John Legend izveo pjesmu Never Break, a društvene mreže preplavile su komentari nakon što je glazbenik prije izvedbe poručio kako pjesmu posvećuje svojoj supruzi. "Ovo je za Chrissy", rekao je prije pjevanja pjesme "Never Break" s albuma "Bigger Love" u kojoj tvrdi:

"Nikad se nećemo slomiti, izgrađeni na temelju dovoljno jakom da ostanemo, nikad se nećemo slomiti, i kad se voda digne, i planine tresu, naša će ljubav ostati", pjevao je kroz bol John svojoj supruzi Chrissy Teigen koja je nedavno doživjela pobačaj u petom mjesecu trudnoće, o čemu su obavijestili svoje pratitelje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Emotivna izvedba izazvala je mnogobrojne reakcije na društvenim mrežama:

"Slomila sam se kad je rekao: 'Ovo je za Chrissy', "Toliko mi je žao zbog onoga što se dogodilo", "Tako mi je žao. Volim vas", "Slomila sam se. Toliku bol prolaze zbog gubitka malenog Jacka", samo su neki od komentara, a podršku im je dala i voditeljica svečanosti Kelly Clarkson.

1/8

"On i Chrissy jednostavno imaju topao način da nas puste u svoj svijet, i kroz vrhunce i padove. Naše srce vam se obraća u ovo vrlo teško vrijeme i zahvalna sam što i dalje dijelite svoje svjetlo i svoj talent sa svima nama kroz ovaj vrlo poseban nastup, možda i moj najdraži večeras", rekla je Kelly.

Foto: Reuters/Pixsell

Podsjetimo, prije nešto više od dva tjedna Chrissy je zbog obilnog krvarenja završila u bolnici, a krajem rujna je objavila kako je izgubila bebu.

"Šokirani smo i u dubokoj smo boli o kojoj samo čujete, onoj boli koju nikada prije nismo osjećali. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati svojoj bebi potrebnu tekućinu, unatoč vrećicama i vrećicama transfuzije krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno", napisala je u svojoj objavi Chrissy, a uz napisano objavila je i fotografije iz bolnice koje slamaju srce. "O imenima beba odlučujemo u zadnjem trenutku, neposredno prije nego što napustimo bolnicu. Ali iz nekog razloga ovog smo malenog dječaka u mojem trbuhu počeli zvati Jack. Dakle, on će nam uvijek biti Jack. Jack se toliko trudio da bude dio naše male obitelji i bit će to zauvijek. Našem Jacku: 'Tako mi je žao što je bilo toliko komplikacija da ti nismo mogli dati dom potreban za preživljavanje. Uvijek ćemo te voljeti'", piše u ovoj dirljivoj objavi bivša manekenka.

Chrissy i glazbenik John legend vjenčali su se 14. rujna 2013. na predivnoj lokaciji Ville Pizzo uz jezero Como u Italiji i roditelji su Lune i Milesa.

Komentara 2

NE
nebitnoime
17:14 15.10.2020.

Nek su oni odradili promotivni photo session, bolesnici

GE
Gensoman1000
19:45 15.10.2020.

Koje narcisoidno smece objavi tako nesto preko socijalnih medija.. bolesno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije