Naslovnica Showbiz TV

Stefan Buzurović: Nestašluci i žene moji su poroci

Srpski glumac otkriva kako je dobio ulogu u “Larinu izboru” i zašto se prestao baviti ekstremnim sportovima
13. svibnja 2012. u 16:51 2 komentara 456 prikaza
Stefan Buzurović (1)
Foto: VL
Pogledajte galeriju 1/3

Ognjan Ivanov novi je lik u “Larinu izboru” kojeg ćemo na malim ekranima gledati od ponedjeljka. Ognjan je Nikšin mlađi brat, buntovnik i kriminalac, preslika svog brata u mlađim danima, a ulogu tumači 26-godišnji beogradski glumac Stefan Buzurović.

– Ognjan je duboko povrijeđeni lik, što proizlazi iz činjenice da ne zna pravi razlog bratova odlaska. Dolazi u Split kako bi pronašao odgovore, a kako je vragolan po prirodi, odluči ostati – opisuje svoj lik Stefan koji imenjaka Kapičića (igra Nikšu) poznaje iz Beograda.

– Iz istog smo kraja, a čak sam ga u predstavi “Hasanaginica” i zamijenio – veli Beograđanin. Ulogu je dobio zahvaljujući toploj preporuci kolegice Jane Milić. S njom je prije godinu i pol pripremao predstavu koja nažalost nikad nije vidjela svjetla pozornice, ali se iz nje rodilo divno prijateljstvo.

– Jana je razgovarala s producentima serije koji su tražili novoga glumca i preporučila mene. Eto, nakon prolaska na audiciji i godinu dana od zadnje suradnje opet zajedno radimo – priča Stefan za kojeg ne sumnjamo da će se vrlo brzo svidjeti Hrvaticama. Kaže, između Ognjana i njega u mlađim danima sličnosti ima, posebno u naklonosti prema nježnijem spolu.

– Lijepe žene i nestašluci moji su poroci koji s godinama nisu nestali – kroz smijeh će zgodni glumac. Iako kaže da mu je velika mana što ne može šutjeti, kada ga se pita za djevojku, naglo umukne. Na Facebooku mu stoji da je od početka svibnja slobodan, no on kaže da se radi o javnom profilu i da stvari na njemu ne treba shvaćati ozbiljno.

Stefan svoju ljubav prema glumi gaji od najranije dobi. Doslovno. Već s četiri godine odigrao je svoju prvu ulogu.

– Moj je djed bio glumac i u predstavi u kojoj je igrao tražili su dijete. Primijetili su da suvislo izgovaram rečenice i da bih mogao odigrati ulogu. Sljedeću ulogu dobio sam kad sam imao sedam godina pa slobodno mogu reći da se svojih glumačkih početaka ne sjećam – prepričava Stefan. Kako bi si osigurao zanat, završio je srednju školu za fizioterapeuta, ali je svejedno upisao Akademiju dramskih umjetnosti. Osim glume, uživa u ekstremnim sportovima. Aikido, skijanje na vodi, free climbing, skateboarding... popis sportova kojima se bavio prilično je dugačak.

– Obožavam ekstremne sportove, ali nažalost to kod nas nije previše razvijeno. Dugo sam se bavio skateboardingom, ali nakon što sam jednom polomio zube, shvatio sam da mi je bolje odustati – priča glumac kojemu se jednomjesečni boravak u Zagrebu jako svidio.

– Snimali smo i u Lovranu, ali tamo sam već bio pa ničim nisam bio previše iznenađen, no zato mi se Zagreb jako svidio. Okusio sam i noćni život, i premda je drugačiji nego u Beogradu, uživao sam – zaključuje Stefan.

Elipso

  • Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
    ReTuRn Of ThE AlieN:

    Tko uopće gleda taj 'regijonski' džumbus od serije???

  • velikazmija:

    što mi nemamo glumaca i moramo uvoziti iz srbije dali nitko za nas nema glumca nego agresori --do kad to bude tako --