Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotica i bogataš

Srpska manekenka zavodila bogatog nasljednika, iz drugog puta joj uspjelo: Težak sedam milijardi funti

Marija Žeželj
Foto: Promo
1/6
30.12.2023.
u 07:00

Srpska manekenka Marija Žeželj iz drugog pokušaja uspjela je zavesti bogatog nasljednika, a navode je potvrdio izvor blizak paru.

Jedan od najupečatljivijih srpskih manekenki i djevojka koju su svojedobno prozvali jednom od najljepših žena svijeta, 23-godišnja Marija Žeželj navodno je u vezi s Alistairom Barclaysom, inače sinom britanskog milijardera Davida Barclaya. Inače, mlada Marija je jedna od prvih influencerica s ovih prostora, a navodno je prva prišla deset godina starijem Britancu. 


Srpski medij Blic prenosi da se par upoznao u New Yorku gdje se Marija preselila 2018. godine. - Mariji se Alister odmah svidio. Njih dvoje danas ne bi bili zajedno da ona nije napravila prvi korak. Upoznala ga je preko prijateljice, također manekenke. Prva mu je prišla i pitala ga da odu na dejt. Pitala ga je čak dva puta. Prvo je odbio, što je ona razumjela, da bi sljedeći put bila direktnija. Rekla mu je: 'Očigledno je da se sviđamo jedno drugom, zašto gubiti vrijeme? Stvarno mi se sviđaš - tvrdi izvor za Blic. 


Godine 2020. Sunday Times je pisao da se bogatstvo obitelji njezina dečka procjenjuje na sedam milijardi funti. Njihova kompanija Press Holdings posjeduje magazine Apolo i The Spectator, a povezuju se i uz Telegraph Group Limited, matičnu tvrtku The Daily Telegrapha i The Sunday Telegrapha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

 

VEZANI ČLANCI:

Ova manekenka imala je samo 18 godina kad se prvi put našla na listi 100 najljepših žena svijeta po izboru TC Candlera. Bavila se i glazbom te bila jedna od prvih regionalnih youtuberica. Njene fotografije svojedobno je objavljivala i svjetski poznata Kylie Jenner, a mladoj Mariji divila se i pjevačica Severina.

 

Nekoliko godina snimala je videa za svoj YouTube kanal gdje je imala gotovo milijun pratitelja, a čini se kako se ipak odlučila maknuti iz fokusa javnosti. U posljednje vrijeme sve je manje aktivna na društvenim mrežama, a u novijim vlogovima često spominje i dečka kojeg još uvijek nije službeno predstavila javnosti. Kada se preselila u Sjedinjene Američke Države ondje je započela uspješnu manekensku karijeru, a danas nosi revije svjetskih dizajnera. U međuvremenu se vratila iz Amerike, a trenutno živi u Monte Carlu.

 

VIDEO: Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre mu preminule prije nego se rodio

Komentara 1

KI
kingtom
08:50 30.12.2023.

Hahahaha, to im dobro ide od davnina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije