Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILI IME

Sreći nema kraja! Bivši Dinamovac i 8 godina mlađa supruga dobili drugo dijete

Foto: Instagram
1/7
15.08.2020.
u 19:00

U obitelj Fernandes pristigao je novi član.

Supruga bivšeg Dinamovca Juniora Fernandesa, Marta Fernandes s ponosom je objavila fotografiju iz Rodilišta Podobnik i obznanila sretne vijesti da su ona i osam godina stariji suprug postali roditelji sinčića Adriana Matiasa. Ispod fotografije krenule su stizati čestitke mladim roditeljima, a ona je napisala: "15. 8. 2020. Adriano Matias Fernandes! Mi smo najsretniji i najponosniji roditelji ikada!"

Inače, prvog sina Matea dobili su u srpnju 2018. u istoj Poliklinici i tada je o trudnoći izjavila da podnosi odlično.

Foto: Instagram screenshot

- U trudnoći se osjećam super. Nikad bolje! Nisam imala problema s mučninama i tek nedavno mi se počeo vidjeti trbuščić. Da nema trbuščića ne bih ni osjetila da sam trudna - rekla je tada za Story istaknuvši da je Junior uz nju i da joj je velika podrška.

 2017. par je preselio iz Zagreba u Tursku gdje Fernandes igra u turskom prvoligašu Alanyasporu, a iduće godine došao im je sin Mateo. Tročlanoj obitelji danas se pridružio i maleni Adrian Matias. Samo nekoliko sati prije objave da je postala majka po drugi put, Marta je ispozirala na drugoj fotografiji u cvjetnoj haljini i narančastom torbom i poručila: "Odlazim u bolnicu donijeti dijete na svijet", stoji ispod slike.

 

Komentara 1

PR
Prekosutra
23:17 15.08.2020.

Najbitnije je da je supruga 8 godina mladja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije