Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA Sonja Kovač o odlasku iz showa poslije tri mjeseca

Sonja Kovač: Drogu nisam nikada ni vidjela ni kušala

23.05.2009.
u 18:22

Poslije izlaska pomno sam se i dugo kupala, a potom pohrlila u zagrljaj roditeljima i svojem dečku Marku Sekuliću koji je oduševljen mojim ponašanjem na Farmi i podrška mi je u svemu u životu – prve su riječi 24-godišnje Sonje Kovač, farmerice koju je u petak nakon 12 tjedana provedenih u reality showu Farma iz natjecanja u kvizu znanja izbacio farmer Dino Bubičić.

– Prijatelji mi malo zamjeraju jer misle da sam mu popustila, ali nisam. Dino je imao veću želju ostati u showu. Presretna sam što sam napokon u svojem stanu i imam osjećaj kao da na selu nisam ni bila – kaže Sonja.

Marija za pobjednika!
Avanturu, kaže, ne bi više nikada ponovila jer smatra da većinu stvari u životu treba kušati samo jednom jer drugi pokušaj gubi jačinu prvotna doživljaja, a odabrala je i svojeg favorita za pobjedu.

– Želim da pobijedi Mario! On je divan, radišan i zabavan mladić s najviše ljudskih vrlina od svih na Farmi – otkrila je Sonja.

Sonja kaže da je na selu uživala, posebice u sadnji u vrtu u kojem je svakodnevno tražila odmak od svađa i zategnutih međuljudskih odnosa u kući.

– Oduševila me obrada zemlje i želim imati svoj vrt. U vrtu sam bila lišena svih tenzija među farmerima premda se nisam ni s kim posebno svadila niti ikome dala da me ljuti – kaže Sonja.

Pa iako to farmerima možda nije pošlo za rukom u kući, Sonju su tek kada je Farmu napustila iznenadile i razljutile vijesti o ponašanju nekih njezinih bivših suseljana u showu.

Nitko je nije ljutio
– Zaprepastile su me neke stvari koje sam čula, no ne želim ih komentirati. Mogu reći da mi se u ovom trenutku čini kako ne bih, na prste jedne ruke, mogla nabrojati one s kojima ne želim ostati u dobrim odnosima. A snimke neću ni gledati – zaključila je Sonja.

Kad je posrijedi droga o kojoj se šuška da je ima na farmi, Sonja kaže:

– Drogu nisam kušala nikada u životu, a nisam je vidjela ni na Farmi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije