Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mislili su da se šali

Šokantno! I prije 45 godina javno govorio kako bi silovao i drogirao žene

bill cosby
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
1/6
18.11.2014.
u 21:06

Nakon što su četiri žene progovorile o tome kako ih je Bill Cosby silovao, njegova komičarska točka dobila je novi kontekst

Nakon što su četiri žrtve Billa Cosbyja posljednjih tjedana javno progovorile kako je ih je poznati glumac drogirao i silovao, njegova stara komičarska točka dobila je potpuno novi kontekst.

Komičar i glumac u jednoj od svojih stand up nastupa iz 1969. godine priča o drogiranju žena "španjolskom mušicom". Izvadak "Spanish fly" objavljen je na albumu  "It's True! It's True!", a s obzirom na optužbe, ovo izdanje slavnom komičaru ne ide u prilog.

U svom stand-upu, Cosby priča kako je imao 13 godina kada je saznao za famoznu 'španjolsku mušicu' te ako je ubaciš u "Bloody Mary" koktel koji djevojka pije, možeš je nagovoriti na što god hoćeš.

- Otad, svaki put kad vidim djevojku, poželim da ima 'španjolsku mušicu'. Odeš na zabavu, vidiš pet djevojaka kako stoje same. Joj, kad bih imao 'španjolsku mušicu' zapalio bih taj kut. Haaa ha ha - kaže Cosby u isječku.

>>Bill Cosby: Kod kuće obiteljski čovjek, a u Vegasu drogirao i napastovao žene

>>Progovorila još jedna žrtva Billa Cosbyja: Dvaput me silovao

>>'Bill Cosby drogirao me i silovao. On je čudovište'

Komentara 2

TH
than
21:58 18.11.2014.

Sada se svi cude, a to se desava svakodnevno i kod nas... Samo zene sute, jer ne zele reci 'zbog mira u kuci' i da ne dodju na los glas. Pa na los glas necete doci, a zbog mira u kuci cete morati do kraja zivota to podnositi... Pa, eto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije