Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške optužbe

'Bill Cosby drogirao me i silovao. On je čudovište'

bill cosby
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
1/4
28.10.2014.
u 08:24

Barbara Bowman bila je 17-godišnja glumačka nada kada je upoznala komičara, no dvije godine poslije sve je završilo u vriskovima

Optužbe da je poznati komičar Bill Cosby seksualni predator kruže već neko vrijeme, a sada je za Daily Mail progovorila jedna od njegovih žrtava.

Barbara Bowman bila je 17-godišnja glumačka nada kada je upoznala komičara koji je utjelovio jednog od najomiljenijih televizijskih očeva svih vremena.

– Taj čovjek me drogirao i silovao. On je čudovište. Nadam se da druge koje su proživjele isto neće ovog puta ušutkati poznati, bogati i snažni – kaže 47-godišnja Barbara, koja je Cosbyja upoznala 1985. godine.

Uzeo je pod svoje mentorstvo, kao glumicu u usponu, pretvarajući se da je očinska figura. Kaže kako je šutjela predugo, ali to više ne može.

Ono što je počelo kao privatna audicija, završilo je dvije godine poslije u vriskovima za pomoć, dok ju je Cosby držao pribijenu za krevet.

– Nebrojeno puta mi je rekao: "Vjeruj mi kao da sam ti otac" – priča Bowman, koja je bila dijete samohrane majke. Davao joj je privatne satove glume, a kada je potpuno pridobio povjerenje mlade Barbare i njezine majke, počeo je s pipkanjem. Uskoro ju je i drogirao, tako što joj je u piće ubacio nepoznatu supstanciju, a iako se ne sjeća što se tada dogodilo, probudila se samo u gaćicama i njegovoj košulji.

Cosbyja je posljednjih godina 13 žena optužilo za seksualne napade, no to je riješeno izvansudskom nagodbom. Nedavno je komičar Hannibal Burress javno prozvao 77-godišnjeg Cosbyja da je silovatelj, na što mu Bowman zahvaljuje.

>>Bill Cosby: Kod kuće obiteljski čovjek, a u Vegasu drogirao i napastovao žene

>>Slatkica iz Cosby Showa zahvalila vladi što se napokon može udati

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
09:59 28.10.2014.

ma nebi on...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije