Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komičar bez komentara

Progovorila još jedna žrtva Billa Cosbyja: Dvaput me silovao

bill cosby
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.11.2014.
u 19:29

Publicistkinja Joan Tarshis napisala je esej za Hollywood Elsewhere, ispričavši kako je Cosby 1969. godine dvaput silovao kada je imala 19 godina

Dan nakon što je Bill Cosby odbio komentirati optužbe kojim ga terete za silovanje, još jedna žena istupila je u javnost s pričom kako je poznati komičar seksualno napao.

Publicistkinja Joan Tarshis napisala je esej za Hollywood Elsewhere, ispričavši kako je Cosby 1969. godine dvaput silovao kada je imala 19 godina.

Upoznala je preko zajedničkih prijatelja te je često pozivao da se druže. Tarshis je pokušavala ostvariti karijeru scenaristkinje te joj je laskalo druženje sa slavnim glumcem-

- Nikad nije pio alkohol, ali je redovito moje Bloody Mary koktele dolijevao pivom, nazvavši piće 'crvenooko'. U jednom od tih druženja, radili smo na scenariju, dao mi je da nešto popijem i sljedeće čega se sjećam kako me razodijeva dok ležim na kauču. Bio mi je ubacio nešto u piće. Kroz maglu se sjećam kako mu govorim da imam spolnu bolest te da će mu supruga tako saznati. No to mu nije smetalo. Bila sam zgađena time što se događa i šokirana da čovjek kojeg sam idolizira me siluje. Naravno da nisam nikom rekla - piše Tarhis, otkrivši kako je silovanje dogodilo još jednom. Iako se nije htjela naći s njim, Bill Cosby nazvao je njenu majku i pozvao Joan u kazalište.

 

- Opet mi je dao da popijem nešto, a kako sam bila nervozna, popila sam. Sljedeće čega se sjećam je da se gola budim u krevetu - opisuje, otkrivši da joj je trebalo 20 godina da prvi put progovori o tome.

Joan Tarshis druga je osoba koja je posljednjih tjedana progovorila o zlostavljanju koje joj je nanio Bill Cosby. Zbog optužbi koje su dospjele u javnost, Billu Cosbyju otkazano je posljednjih tjedana nekoliko televizijskih gostovanja, kao što je ono kod Davida Lettermana.

Prije nekoliko godina, 13 žena ga je optužilo za silovanje, no to je riješeno izvansudskom nagodbom.

>>Bill Cosby: Kod kuće obiteljski čovjek, a u Vegasu drogirao i napastovao žene

>>'Bill Cosby drogirao me i silovao. On je čudovište'

>>Queen Latifah otkazala Billu Cosbyju gostovanje u njenoj emisiji

Komentara 1

MD
mdma
07:41 18.11.2014.

tako je to u americi,ako nije u pitanju rat onda je silovanje ili ubijanje u skoli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije